Megjelent az iOS 15.4 – Face ID maszkkal, új emojik, új Siri hang, oltási kártya

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 15.4 – Face ID maszkkal, új emojik, új Siri hang, oltási kártya - Szifon.com

Kicsit több mint egy hónappal az iOS 15.3.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 15.4-et, ami több újdonságot is hoz. Az iOS 15.4 lehetőséget biztosít a Face ID-val történő feloldásra maszk viselésekor az iPhone 12 és újabb modelleken, de a frissítés tartalmaz új emojikat is a Unicode szabvány karakterkészletének bővülése miatt, a SharePlay közvetlenül a…

1 kedvelés

Nem teljesen idetartozik, de ha már a védettségi igazolványt be lehet tenni a tárcába, akkor gondoltam szétnézek, hogy mit lehet még? Azonban sehol nem találtam erről listát. Az megtaláltam, hogy az Ikea Family kártyát be lehet, de nagyjából itt végeztem. Ti tudtok más kártyákat vagy valahol egy listát?

Pass2u Wallet ingyenes app lesz a Te barátod.Bármilyen vonalkódot/qr kódot tartalmazó kártyából tudsz walletes kártyát csinálni.Nekem így van Lidl/Tesco/Mol Move/Hervis/Sportfactory kártya a tárcában.

1 kedvelés

Nespresso, Decathlon, Flying Blue, Emirates, SPG, ezeket biztos, illetve Stocarddal is lehet de én jobb szeretem azt oda tenni amit oda is lehet direktbe kerülőút nélkül. :slight_smile:

1 kedvelés

Köszi, srácok, ránézek.

Ebbe ma futottam bele, nem tudtam én se eddig de még akciós kuponokat is hozzá lehet adni.