Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken - Szifon.com

Alig egy héttel a csak az iPhone 14 modellekre megjelent iOS 16.0.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 16.0.2-t, ami több hibát is javít, köztük elsősorban például a kamera folyamatos rezgését eredményezőt, vagy amikor a vártnál többször jelent meg engedélykérő üzenet appok közti másolás és beillesztés során. Ugyan a kamera rezgése csak az iPhone…

Hát, én nem tudom. Másoltam én már mindenhonnan mindent mindenhova - még sosem láttam ezt az engedélykérést. Valamit rosszul csinálok…?
(iPhone 14 Pro, iOS 16.0.1)

nálam folyamatosan feldobja, és volt olyan hogy a 16.0.2 után is megjelent a másolás engedélyezése. iPhone 13 pro.

Nem arról volt szó, hogy megoldják az akkumulátor százalékos kiírását, hogy menjen le alatta a kis akksi ikon is? Én ezt nagyok vártam, de még mindig ugyanolyan, vagyis ha számot ír ki, akkor teli mutatja :confused: (iPhone 12)

Amirol te beszelsz, az a 16.1, nem a 16.0.2.

Sziasztok.
Nekem az IOS 16 megjelenése óta minden bekapcsoláskor azt kéri, hogy jelentkezzem be az Apple ID segítségével. Az E-mail ott van, beírom a jelszót, ezt elfogadja, minden rendben, de a következő bekapcsoláskor újból feldobja. Ha nem jelentkezem be, akkor is rendben van, a beállításoknál akkor is be vagyok jelentkezve, szóval nem értem. Járt már így valaki? Mi lehet a megoldás.
Előre is köszönöm. Zsolt

Sziasztok! Nekem nem tűnik el frissítés után a frissítés sikeres modal, vagyis az OK gomb hatástalan. Ezért a telefon innentől használhatatlan, újraindítani sem lehet. Mi a rossebbet lehet ilyenkor tenni?

1 kedvelés

és mi történik, ha reseteled, tehát kényszerítve újraindítod?

Tudom nem segítség (bocsi) de ne kapcsold ki!
Én idejét sem tudom mikor lett ki-be kapcsolva (kivéve a frissítés) és emiatt nincs is ilyen kellemetlenség.

Köszi a tippeket, amióta iPhone-om van, mindig azonnal frissítek, és soha nem volt hasonló gond. Végül egy spec. resettel megoldódott, volume down press/release, volume up press/release (ezt gyorsan egymás után) majd folyamatosan nyomni a kikapcsológombot. Újraindulás óta rendben van.

Ebben semmi specialis nincs… Ez a hivatalos es dokumentalt modja a kenyszeritett ujrainditasnak. Pont ugyonolyan, mintha a PC-n megnyomod a RESET gombot.

Örülök neki, hogy ez ennyire triviális. Most már nekem is, köszönöm az építő hozzászólást. Bár akkor írtad volna, amikor szükség lett volna rá.

én pont ezt írtam neked, hogy resetelni kell. természetesen van külön cikkünk is arról, hogy ezt hogyan kell csinálni, ami az alábbi cikkben említett modellek óta változatlan: