Megjelent az iOS 16.1.1 – két, a libxml2-t érintő hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 16.1.1 – két, a libxml2-t érintő hiba javítása - Szifon.com

Alig több mint két héttel az iOS 16.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 16.1.1-et, ami elsősorban hibajavításokkal szolgál. Ezek esetén az Apple elsősorban két, a libxml2-t érintő hiba javítását emelte ki, amelyek alkalmazás bezáródását vagy jogosulatlan kódfuttatást tehettek lehetővé távoli támadó számára. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket:…

Hibajavítás, hibajavítás, hibajavítás. Steve kivan ott fent.

1 kedvelés

Miert? Ebben az esetben mit kellett volna tenniuk?

@White64GB a libxml2 nem az Apple fejlesztése, hanem 3rd-party, viszont mivel az Apple rendszereiben is használatban van, ezért nekik is frissíteniük kell, ha felfedeznek benne valami hibát. a frissítés által orvosolt CVE-k létrehozási dátuma szeptember 9. – ugyanakkor:

Disclaimer: The record creation date may reflect when the CVE ID was allocated or reserved, and does not necessarily indicate when this vulnerability was discovered, shared with the affected vendor, publicly disclosed, or updated in CVE.

watchOS?

nem jött watchOS.

1 kedvelés

viszont jött macOS

egyebkent miota irja ki a naptar a napot is az ikonon?! :star_struck:
kép

talán iOS 7 óta?

korrigálom, én csak az új ikonra gondoltam, de valóban úgy a helyes, ahogy @Czo írta: iPhone OS 1.0 óta ott van a nap neve is. :slight_smile:

1 kedvelés

Mar az elso is kiirta, ahogy anno a OSX-ek is.

1 kedvelés

Nemtom de nekem már az is elég lenne hogyha az automatikus frissítés működne egyáltalán. Egyszer sem frissített automatikusan.l évek óta.

+1 :smiley: Nekem se frissített még magától…

Vartatok eleget?