Megjelent az iOS 16.1 – megosztott iCloud-fotókönyvtár, Matter támogatás és egyebek

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 16.1 – megosztott iCloud-fotókönyvtár, Matter támogatás és egyebek - Szifon.com

Két héttel az iOS 16.0.3 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 16.1-et, ami több újdonsággal és természetesen hibajavításokkal is szolgál. Ezzel a frissítéssel elérhetővé vált a megosztott iCloud-fotókönyvtár, amellyel egyszerűen oszthatjuk meg és tarthatjuk naprakészen a családi fotóinkat, de az új verzió már támogatást biztosít a harmadik féltől származó appokhoz is az Élő tevékenységekben, a…

A build 20B82 tehát nem egyezik meg az RC verzióval.

igen, ezt már frissítettük a cikkben közben, ha megnézed. :wink:

Igen igen látom :smiley:

esetleg Venturáról van valami hír? :confused:
16.1 betát használtam most már kb 2 hete, viszont az email alkalmazás nálam teljesen megbolondult. Nem mindig érkezik meg az üzenet, illetve ha törlök egy üzenetet pl Macen akkor Iphoneon még ugyanúgy ottmarad. Külön kéne törölni őket egyesével? Úgy emlékszem ennek egyszerre kéne működni ha egyik helyről törlök akkor a másik helyről is…

Azt esetleg nem tudom @Jadeye hogy az RC buildhez képest ebben a buildben frissült-e a baseband verziója iPhone 13 Pro Max esetén? Nekem az RC-n nagyon rossz volt a connectivity.

lásd:

az üzenettörlési gondot az iOS 16.1 orvosolja.

passzolom, 12 Pro-m van, és még az sem frissített az RC-ről. :slight_smile:

Sziasztok!
Esetleg másnál nem jelentkezik olyan hiba, hogy a fájlokban az iCloud-ból szeretnék letölteni bármit, és csak a várakozás fogad. Ami érdekes, hogy csak mobilhálózaton csinálja ezt, WiFi-n rendben működik. Próbáltam repülő módba tenni a készüléket, újraindítani, illetve másik szolgáltató SIM kártyájával is, de a hiba ugyanúgy megmaradt. Weboldalak alkalmazások minden betölt rendben, és a fel illetve letöltési sebesség is rendben van. Mi lehet a gond? (Ez IOS 16.1-re való frissítés után vettem észre.) IPhone 13pro-ról van szó ha esetleg számítana.

Köszönöm a segítségeteket!

Sziasztok,

Hol lehet ezt kikapcsolni? :thinking:

(A szövegek “keretezésére, elmosására” gondolok…)

nincs bekapcsolva a kisegítő lehetőségek alatt valami kontraszt növelése mondjuk?

Ez az iOS 16 egyik ujdonsaga. Direkt, ilyen helyzetekre kitalalva. Segit, hogy olvashatobb legyen a szoveg.

Nincs bekapcsolva semmi szerintem, legalábbis én nem kapcsoltam be. :slight_smile: Furán néz ki…

En ipaden vettem eszre, az ediggi hatterkepemmel ugyanez tortent. Korabban normalis (es ugy is maximalisan olvashato) volt ugyanez a hatter, frissites utan pedig jott ez a meltatlan, ovodas szintu elmosodas. A telefonomon minden rendben, ott valoszinu szerencsesebb a hattervalasztasom, pedig azon is vannak atmenetek a szinekben.

EDIT: talaltam egy korabbi screenshotot a kepernyomrol, es ios 16 alatt joval vilagosabban jelenik meg ugyanaz a hatter, es igy mar “kell” az elmosodas, erdekes.

Megjelent a 16.2 beta

Sziasztok! Mennyire stabil már ez az IOS 16.1? Akkuidő ,hogy alakul? Tapasztalatok? Vagy még maradjunk a 15.7-nél egyelőre?

kicsivel több, mint 24 órája van hivatalos 16.1, ennyi idő alatt pontosan milyen érdemi akkuidőt szeretnél tudni, mikor mindenki kényszeresen nyomkodja a készülékét az újdonságokat nézegetve? :stuck_out_tongue:

Nehany gyari appbol kikerult a 3d touch menu. A Calendar, AppStore es Home tutira.

Az RC-ben meg jo volt. :confused: Mehetek feladni hibajegyet.