De, én idegbeteg vagyok tőle. De erre nincs megoldás egyelőre.
Tegyetek le a power gombbal.
Úgy szoktam, de milyen ez már… másfél éve ilyen és nem vették észre? Lehet nem használnak iPhone-t Apple-éknél.
mindenképp nyiss róla hibajegyet. minél többen tesznek így, annál nagyobb az esélye, hogy foglalkoznak vele. amiről nincs ticket, az sok esetben nem igazán létezik.
Tudom, nehez elhinni, de szerintem, sokan vagyunk ugy, akik nem telefonalnak. Ha egy szoftverupdate kivenne a telefonalas kepesseget, szerintem 6-8 honapig fel se tunne.
Allandoan ezt csinalom De ugy voltam vele ez nem valos hiba csak en nyomkodom mikor mar nem kene.
Vagy a kontaktokból indítsd a hívást, akkor oda dob vissza nem a híváslitába. Tudom ez sem “A megoldás”, engem is zavar a dolog. Néha még a fülemmel is indítok hívást…
Nekem is ez lett a megoldásom de @Burgatshow Power gomb tippje ennél jobb, csak szokás kérdése
Lekopogom tegnap óta, mióta frissítettem a HomeKit architektúrát, azóta stabilak a kamerák… Egyszer nem akadt ki…
Nem tudom mi lehetett, de gyanús, hogy a kettő között van összefüggés.
Ami viszont így tökre negatív impact: hogy a Monterey-es notebook-ról már így nem működik többé a Home app.
Ezt irja is frissites elott, hogy a regi eszkozokon nem fog menni… En ezert nem akarok frissiteni. Hasznalok fix telepitessel ios10-es eszkozoket, home vezerlesre, mintha okos kapcsolo lenne.
Tudom hogy írja, de az jobban zavar, hogy a kameráim eddig nem működtek mint az, hogy a 10+ eszközből egyen nem fog menni a Home app.