Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/09/21/megjelent-az-ios-17-0-1-harom-zero-day-sebezhetoseg-javitasa/
Mindössze négy nappal az iOS 17 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 17.0.1-et, ami a leírása alapján hibajavításokat és fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz. A frissítés a leírása ellenére az összes, az iOS 17-et támogató iPhone-ra megjelent – az iPhone 15 modellek pedig még meg sem érkeztek a vásárolókhoz. Emellett megjelent még a watchOS 9.6.3,…
XR-nél is feldobta ezt a frissítést, de tény, hogy a leírás csak a 15-öt és a 15 Pro-t írja.
Azóta szerintem megváltoztatták a szöveget mert már ezt írja: ( iP12 )
“Ez a frissítés fontos hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, és az összes felhasználó számára ajánlott.”
@farkas63 @Burgatshow hát meg eredetileg a 17.0.1 csak az iPhone 15 modellekre lett volna, aztán bejöttek ezek a zero day-ek, így azokból lett a 17.0.1, a 15-ökre meg lett 17.0.2, és közben elfelejtették átírni a 17.0.1 esetén a szöveget a nagy kapkodásban.
Ja engem nem zavar, amúgy is update párti vagyok, csak érzek némi kapkodást Cupertino-ban… Lásd még boot loop-os 15-ök költözés esetén.
ugyan, az csak az előző évi hülyeség visszajátszása.
Inkabb valaki azt mondja meg, hogy a vagolap tartalmat miert torli x ido utan? 2-3 ora kb.
Megjelent a iOS 17.0.2
@expa láthatod is, hogy volt róla egy rövid: