Megjelent az iOS 17.1.1 – elsősorban két hiba javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/11/07/megjelent-az-ios-17-1-1-elsosorban-ket-hiba-javitasa/

Az Apple kiadta az iOS 17.1.1-et, ami a leírása alapján hibajavításokat tartalmaz, amelyek közül az Apple kettőt emelt ki. Ezek közül az első egy olyan, ritkán fennálló körülményt orvosol, amikor bizonyos autókban történő vezeték nélküli töltés után az iPhone 15 modelleken elérhetetlenné vált az Apple Pay és más NFC-funkciók, a második pedig a zárolási képernyőn…

Találkozott valaki már olyannal ,hogy mióta feltettem a iOS17.1.1-et ,IPHONE 15 PRO-ra azóta a képeket nem teszi be vízszintesbe ha elfordítom a telefont, vagy a frissítés után ezt be kell valahol állítani ,de hol ?

Mit jelent az, hogy nem teszi be vizszintesbe, ha elforgatod a telefont? Milyen kepeket? Nem bekapcsoltad a rotation lockot?

Ha nincs kikapcsolva az elforgatas (kepernyo jobb felso sarkat lehuzod es ott atkapcsolod) akkor ez egy bug, nem kellett soha kulon “aktivalni” ezt a funkciot.

Igen így sikerült…
Köszönöm

Tapasztalt valaki már olyat ,hogy mióta feltettem az iOS 17.1.1 frissítést azóta a háttérben futó alkalmazások bezárása rettentően nehéz, van amikor hetedikre vagy nyolcadikra tudom előhozni azzal a bizonyos mozdulattal !
Iphone 15 Pro és ugyan az a fólia van rajta mint a 14 Pro-n volt amivel tökéletesen működött !
A frissítés előtt nem vettem ezt észre !
Úgye ennek az érzékenységét nem lehet állítani sehol ?
Már mindent kipróbáltam…benedvesítettem az újjam ,illetve nedves törlővel is teljesen megszárítottam ,már az erősségét is hogy mennyire nyomom a kijelzőt ,minden változatban kipróbáltam .
VALAKINEK VALAMI ÖTLETE ?

nekem semmi ilyen problémám nincs 15 pro max-on. Viszont az utóbbi napokban azt vettem észre hogyha lejövök wifiről nem mindig van azonnal mobilhetem pedig az korlátlan.

A tieden van fólia ?

Sziasztok azt vettem észre hogy kb a 17.1.1 óta ha elmegyek olyan helyről ahol wifin voltam akkor a mobil net nem megy hiába mutatja hogy 5G vagyok de net az nincs. ilyenkor ki-be kapcsolom a mobil hálózatot és utána megjavul. Valaki tapasztalt hasonlót?

Közben nyomtam egy hard restartot ez lehet hogy megoldotta de majd kiderül még tesztelem holnap.

Sziasztok! Péntek éjjel lefutott a frisstés, de reggel mikor szerettem volna feloldani a képernyőt nem reagált rá, azóta sem működik, illetve a töltést sem veszi. iPhone 15 plus. Esetleg más is tapasztalt ilyen hibát? Hétfőn megy szervízbe, de gondoltam rákérdezek itt is, hátha tud valaki valami hasznos tippet adni. (reset sem segített)

Nem teljesen ide valo, de lett VoWifi is a Yettel-nel. Ugye az iOS 17 mar hozta a kapcsolot magaval, de most mar a szolgaltatas is mukodik mindenkinek egy megrendelest kovetoen.

A VOWIFI szot kell SMS-ben elkuldeni a 1744-re.

Gondoltam kozerdeku lehet.

1 kedvelés