Megjelent az iOS 17.2 – Napló app, fejlesztések a Művelet gombhoz és a Kamera apphoz, és egyebek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/12/11/megjelent-az-ios-17-2-naplo-app-fejlesztesek-a-muvelet-gombhoz-es-a-kamera-apphoz-es-egyebek/

Az Apple kiadta az iOS 17.2-t, ami több újdonsággal is szolgál, illetve szokásosan fejlesztéseket és hibajavításokat is tartalmaz. Emellett érkezett még iPadOS 17.2, watchOS 10.2, tvOS 17.2, HomePod Software 17.2, macOS Sonoma 14.2, illetve macOS Ventura 13.6.3 (22G436), macOS Monterey 12.7.2 (21G1974), valamint iOS 16.7.3 (20H232) és iPadOS 16.7.3 (20H232) is. Ebben a frissítésben bemutatkozik…

én ki akartam próbálni ahogy a YouTube videókba is van hogy megkérdezem sirit mennyit léptem ma úgy hogy be van állítva a Siri hozzáférés egészség apphoz és közli nyissam meg az appot. Arról nem is beszélve ha bármilyen wifiről bekapcsolódik a telefon a legtöbb esetben nincs internet így ki-be kell kapcsolnom a mobiladat forgalmat. kicsit idegesít. iPhone 15 pro max. Másnak is van ilyen problémája? van ré valami megoldás?

ez mit jelent? LE-kapcsolódik a Wi-Fi-ről akart lenni? be van kapcsolva az IP-cím-követés korlátozása? hálózati beállítások visszaállítása volt már?

igen le kapcsolódik csak a predektív átírta és nem láttam.
nincs bekapcsolva az ip cím követés

és a hálózati beállítások visszaállítása megvolt már?

Az még nem azt most akarom megcsinálni, csak gondoltam megkérdezem hátha valakinél volt már ilyen és így megúszom hogy a wifi jelszavakat majd újra megadjam úgy hogy nem is ez a megoldás. :slight_smile:

ha a jelszavakat az iCloud kulcskarikára mented, akkor nem kell őket újból megadni, amikor csatlakozol az adott Wi-Fi-re.

elvileg mindent mentek icloudba. le tudom csekkolyi valahol hogy mentve van-e?
Megtaláltam a kulcskarikába.

Na majd akkor most tesztelem, töröltem de a törlés után nem dobta fel a wifi jelszót… be kellett írnom :slightly_frowning_face:

passzolom, nagyon ritkán szoktam csak törölni a hálózati beállításokat, és utána nem szokott ezzel vacakolni, egyszerűen visszacsatlakozik jelszókérés nélkül az ismert Wi-Fi-re.

Néha az otthoni wi-fi kapcsolattal behülyül a 14 PM.
Ilyenkor hiába ajánlja fel a rendszer a család más tagjától a wi-fi jelszó átvételét azt nem fogadja el, sőt talán az sem volt néha jó ha kézzel megadtam. Ilyenkor csak az segített, ha ezt a hálózatot elfelejtettem vele utána ment minden.

router újraindítása volt már?

Persze, ráadásul a többi eszköz ment a routerrel.

nálam ma azt vettem észre hogy pl átírta az eszköz nevét simán csak iPhone-ra mi a fenét tesztelnek mostanában az almánál ha ilyen hibák vannak. Ráadásul ez a wifi mobil adatforgalom hiba ismert mert elvileg a 17.2 ezt is javítja…

Egyébként a Siri egészség papot valaki tesztelte nála működik? Mert én még nem tudtam rávenni sehogy hogy pl kiírja a kérdésemre hány lépést tettem meg csak azt írja ki hogy nyissam meg az appot és ha rányomok meg is nyitja. viszont tele van a YouTube olyan videókkal ahol ez működik.

tudtommal Apple Watch esetén a Siri és az Egészség app együttműködése csak amerikai angol vagy kínai nyelvű (és valószínűleg régiójú) készüléken működik.

az iPhone-on ugyanakkor más a helyzet, ott engedélyezve van a Beállítások, Egészség, Adatelérés és eszközök alatt, hogy Siri hozzáférjen az adataidhoz?

én ebben a naplóba csalódtam mást vártam.

legjobb tudomásom szerint a WWDC-n bemutatott dolog érkezett meg, nem volt lutri, hogy milyen lesz.

igen engedélyezve van azért kérdeztem hogy másnál ez működik? Mert nálam hiába van engedélyezve nem megy.

nekem nem volt engedélyezve, engedélyeztem, és működik. esetleg tiltsd le, majd kapcsold vissza.

azt már megcsináltam de nem segített.

nekem működik, úgyhogy ötletem sincs. vegyél fel róla hibajegyet, aztán valami majd csak lesz.