Megjelent az iOS 17.4.1 – fontos hibajavítások és biztonsági frissítések

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2024/03/22/megjelent-az-ios-17-4-1-fontos-hibajavitasok-es-biztonsagi-frissitesek/

Az Apple tegnap este kiadta az iOS 17.4.1-et, ami fontos hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, de ennél több részlet azóta sem érhető el, a biztonsági frissítéseket felsoroló aloldalon továbbra is csak annyi szerepel, hogy “Details coming soon”. Emellett érkezett még többek között iPadOS 17.4.1, valamint iOS és iPadOS 16.7.7 (20H330) és visionOS 1.1.1 (21O224) is.…

Nem tudom kinél hogyan és mióta működik, de nálam, ma először jelezte végre a watch (S7), hogy az iPhone-om (12mini) nincsen nálam. Tudom ezt vmikor 1x be lehetett kapcsolni, vmi frissítés után, de eddig még sosem jelzett valóban, így ez felmerült bennem, hogy ezután ez fog működni rendesen v csak 1xi eset volt? Esetleg ez a frissítés ezt is kijavította?

Ez nekem, mar biztos, hogy mukodott a multban Series 4-en is, miutan 1-2 eve bekapcsoltam.

Ez nekem már régóta működik (Watch S8, iPhone XR), csak arra nem jöttem még rá, hogy milyen logika alapján. Volt már, hogy egy üzlet előtt az autóban hagytam a telefont és az üzletbe beérve szólt, hogy nincs nálam (ez max 10 méter távolság volt), máskor meg akkor se szólt ha átmentem az utca túloldalára a szomszédhoz telefon nélkül, ami sokkal nagyobb távolság… :woman_shrugging:

Na igen a működés fogalma lehet más mint amit az Apple kigondolt és ami a felhasználónak hasznos lenne, vagy csak random funkcionál rendesen. De eddig nekem nem ment és én sem jöttem rá, tegnap mitől is jelzett mégis. Pedig szokott itt ott távol lenni tőlem a teló és eddig sosem jelezte, pont emiatt lepődtem meg ennyire.

Nekem mindig jelez a beallitasoknak megfeleloen, kb. a BT hatotav a trigger.

Az órád e-sim -es v csak alap? Mert nekem azt csinálja, átáll mobilnetre és jelzés nuku, hogy a teló nincsen nálam, bár még lehet , hogy vannak helyfüggő kivételek, ahol nem kér ezt azt ha oda beállítom, de ott a leírás a funkcióhoz, nem taglalta, hogy ezt a funkciót is szünetelteti. ezt majd legközelebb kipróbálom máshol.