Megjelent az iOS 17 – Készenlét, interaktív widgetek, NameDrop, és sok más egyéb

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/09/18/megjelent-az-ios-17-keszenlet-interaktiv-widgetek-namedrop-es-sok-mas-egyeb/

Az iOS 17 fontos frissítéseket biztosít a Telefon, Üzenetek és FaceTime appokhoz, amelyeknek köszönhetően új módokon fejezhetjük ki magunkat a kommunikációnk során. A Készenlét új, teljes képernyős élményt nyújt, könnyen áttekinthető információkkal, amelyet arra terveztek, hogy távolról is látható legyen, amikor az iPhone-t az oldalára fordítjuk, miközben töltőhöz csatlakozik. Az AirDrop segítségével könnyebben oszthatunk meg…

Én azért kicsit reménykedtem benne, hogy az RC után a GA más verzió lesz, mert van még pár hülyeség ami nem javult meg és eléggé irritál. Például az, hogy CarPlay alatt úgy melegszik még mindig a 13 mini, hogy tojást lehet rajta sütni. Szinte mindig eljut arra a szintre, hogy a töltést lekapcsolja meg leveszi nullára majdnem a fényerőt mert olyan meleg. Amikor nem jut el eddig a szintig, akkor általában nem megyek annyit, hogy legyen ideje elmelegedni…

Szóval jó ez így, csak szar. Újratelepíteni nem látom értelmét.

Ohh ez érdekes hiba, sztem ott szimplán az Apple nem számolt ezzel vagy valami, mit írtak arra hogy jelezted a hibát?

Még semmit… :confused:

@SzifonAdmin @Burgatshow általában nem szokták elsietni. (nekem például ott van az a még 2020 októberében jelentett hibám függőben, hogy a Finder kedvencekből random magától eltűnik a Desktop, és hiába kapcsolom vissza, egy idő után ismét random eltűnik. jelentettem nekik közben például a Monterey meg most a Sonoma esetén is, de még mindig / újra megvan, de közben a Ventura esetén ugyanakkor elvileg nem jött elő.)

de szerintem ha ez a CarPlay gond tömegesen előforduló dolog lenne, akkor azt az amerikai felhasználók már biztosan elsírták volna az Apple-nek.

En nem mondtam, hogy tomeges jelenseg de semmikeppen sem normal uzemmod. Majd ma asszony is vezet huzamosabban, neki tegnap toltam fel 17-re a telojat (13PM) majd mondom nezze. De amilyen peches vagyok tuti csak nekem van nyugom. :joy:

Na hát ma reggel kikapcsolásra elmelegedett, szóval szarok a jegyre és tolok egy factory resetet…

Lenyomtam tegnap egy négyórás utat 13pro val, vezeték nélküli töltő+carplay. De nem melegedett túl, a nyáron nekem is előfordult talán kétszer, hogy túlmelegedett és nem töltött tovább, de az még ios 16-al volt amúgy is.

16-tal nem volt ilyen gondom nekem se, meg nekem töltőn van (a kocsim nem tud wireless carplay-t). Amúgy valószínű egyedi lesz az eset, feleségem 13PM-je köszöni, patent elvan 17-tel is, kimondottan hideg a készülék.

Amúgy újraraktam a telót (Erease all content & settings), csak az eSIM konfigok maradtak meg, azóta újra beállítottam új telefonként és lekopogom, mintha jó lenne…

De találtam további anomáliákat is amik megjavultak… :slight_smile: Meg fura dolgokat. Például egy csomó app, amit ios 17 bétával “vásároltam” meg az App Store-ból, azokat most iOS reinstall után újra megvásároltam (letöltés ikon helyett Get felirat). Na mindegy, lehet valami bermuda háromszögbe kerültem…

Na az hátha akkor tényleg megoldotta. Wireless carplay nekem sincs, viszont itt a szifonon volt kb 2-3 éve egy usb-s adapter amit ajánlott valaki és az van bedugva azóta is és tökéletesen működik.

Nekem is van, de ami nekem van (Ottocast) kicsit butácskán kezeli, ha gyakran váltjuk a készüléket. Feleségemmel napjában többször is előfordul, hogy felváltva vezetjük a kocsit és ott szokott megkergülni.