Hú, ez kurvajó kis kereső, nem ismertem. Köszi!
Most nem ertem. Itt a felvetel elvileg tamogatott. Vagy inverz a lista?
Nemtom. Ez alapján tényleg kéne legyen
Ami fura, most a hívásaimnál,amíg kicseng, megjelenik a waveform ikon bal fent, csak disabled. Menuitem továbbra sincs.
Valaki esetleg, aki megcsinálta a US iT acc-os bohóckodást, meg tudja nézni, hogy nála tuti van call recording?
Nekem nincs magyar accountom (soha nem is volt), a settings/apps/phone -on belul van call recording setting, de az elmult honapokban nem telefonaltam, de gondolom, latnek ikont. Az app store belepesem USA, a generla/language -ben a nyelv “English”, a region 'US".
Kozbe, ha itt nezi az ember: Record and transcribe a call on iPhone – Apple Support (AU) akkor itt azt irja, hogy nalunk nincs:
Call recording is not currently available in the European Union, Azerbaijan, Bahrain, Egypt, Iran, Iraq, Jordan, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Qatar, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Turkey, United Arab Emirates, and Yemen.
Jo akkor siman dokumentacios baki. Nem is ertem miert nem az angol nyelvut neztem.
Ja tudom: mert linkelted szoval igazabol te vagy a hibas!
nemsokára lesz külön GYIK cikk a hívásrögzítésről – de változatlanul ugyanaz a feltétele, mint az Apple Intelligence-nek, tehát az App Store-ban nem EU-s fiókkal kell belépve lenni, és egyszerűen működik.