Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2024/12/11/megjelent-az-ios-18-2-uj-apple-intelligence-funkciok-a-fotok-es-safari-fejlesztesei-es-tovabbi-ujdonsagok-hibajavitasok/
Az Apple kiadta az iOS 18.2-t, amiben bemutatkozik a Kameravezérlő kétlépcsős exponálógomb funkciója az iPhone 16 modelleken, a Fotók fejlesztései, a Safari nyitóoldalának testreszabására szolgáló új lehetőségek, valamint a frissítés további funkciókat, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz az iPhone-okhoz. Emellett érkezett még iPadOS 18.2, watchOS 11.2, tvOS és HomePod Software 18.2, visionOS 2.2, macOS Sequoia…
A Mail csak engem szivat, hogy ertesitesbol vagy hatterbol eloveve par masodpercig semmilyen erintesre nem reagal?
Nem csak teged, legalabb ketten vagyunk. A watch screenshotok se jonnek at a telefonra. Neha gondol egyet, es besyncel tobb napnyit, aztan megint semmi. A Mac se jon le a tetheringrol. Osszecsukom a laptopot, majd eloveszem a telot es ott az ikon, hogy a Mac hasznalja. Ha Macen lejovok a tetheringrol, akkor meg nem megy fel Wi-Fi-re ha hazaerek. Baromira kenyelmetlen igy leulni egy parkban vagy a vizpartra, majd “latni”, ahogy meriti a taskaban levo laptop a telefont “foloslegesen”. Szerintem, ez a mostani OS verziok az eddigi valaha kiadott legrosszabbak.
A 18.3 betakat nem probaltad? Vajon, nem jobbak ebbol a szempontbol?
Nem meg, de lehet az lesz.
Mintha ezzel jo lenne.
@Burgatshow @Czo nyilván egy béta hozhat magával problémákat is, de én egyre inkább úgy gondolom, hogy sokkal inkább megéri bétázni, mint nem bétázni.
Ah, ma mar legalabb 5x nyitottam meg a mailt, notifikaciobol inditva es mindannyiszor az lett a vege, hogy ki lett killelve, mert azt hittem megfagyott. Szoval, 18.3 betaban ez “nincs implementalva”?
Tegnap este felraktam a 18.3pb1-et, ezzel jonak tunik. A 18.2 GA viszont bucira szivatott.
Ez jo hir, vajon, az Apple Watchos screenshotok syncelesehez fel kene rakni a watchra a 11.3 betat? Az ujra jol mukodo tetheringhez, meg a macOS 15.3 betat? Ennyi betahoz nem fullik a fogam
Tevedtem. Egyszer jo volt, azota ua. szar.
Sziasztok,
Nálam iOS18 óta általában nincs hangjelzés az új mail-ek esetén. 18.2 sem javított rajta. Ti is tapasztaltok ilyet?
Köszi