Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2025/01/27/megjelent-az-ios-18-3-fejlesztesek-hibajavitasok-es-biztonsagi-frissitesek/
Az Apple kiadta az iOS 18.3-at, ami fejlesztéseket, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, köztük 29 sebezhetőség orvoslását. Emellett érkezett még iPadOS 18.3, watchOS 11.3, tvOS és HomePod Software 18.3, visionOS 2.3 és macOS 15.3, illetve megjelent az iPadOS 17.7.4 és a macOS Sonoma 14.7.3, valamint macOS Ventura 13.7.3 is. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni…
29 CVE. Azert az mar valami!
Mail app még mindig nem ad hangot az új gmail érkezésekor. Minden más levélnél van értesítési hang csak a gmailnél nincs. Más is tapasztalja? Köszi
a Mail appban évek óta nincs push a Gmail esetén, azt a Google megszüntette. ha nem állítottad be, hogy időnként automatikusan ellenőrizze (és ennek köszönhetően jelezzen is), abban az esetben csak akkor fogja letölteni őket, ha elindítod a Mail appot. be van állítva az automatikus ellenőrzés a Gmail fiókra?
levelek megjönnek, 15 percenként frissíti is, sőt push-ba fel is jön csak hang nem jön hozzá
push csak a Gmail appon keresztül van.
nekem nincs letöltve a gmail app, viszont az értesítési központba feldobálja a beérkező gmail üzeneteket csak hang nélkül
Apropó Mail app… az új, kategóriákra osztott dizájn is csak később jut el a mi régiónkba? Nekem még nem frissült, pedig iOS 18.3 van a telón és nem találtam erről ide vonatkozó infót.
ez elvileg csak az Apple Intelligence-t is támogató készülékeken érhető el – és ha a Mail app nyelvét angolra állítottad (Beállítások > Appok > Mail > Nyelv).
Jól értem, hogy “fejlesztés” csak a számológép = jelénél volt összesen?
nem – hiszen van egy csomó dolog, ami az Apple Intelligence-t érinti, csak azt a magyar leírásban az Apple nem is említi.
Eleg ha a keszulek nyelvet angolra allitod. Nekem elerheto pedig magyar regios a keszulek meg az Apple ID-m is, csak a keszulek nyelve angol.
Meg azert a 20+ CVE sem semmi. Reg lattam ekkora security patchet.
persze, de ha valaki nem akarja az egész telefon nyelvét angolra állítani, akkor elég csak a Mail appot.