Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 18.5 – egy új háttérkép, szolgáltató általi műholdas támogatás az iPhone 13 modelleken, egyebek - Szifon.com
Az Apple kiadta az iOS 18.5-öt, ami egy új háttérkép mellett egyéb funkciókat, hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz. Emellett érkezett még iPadOS 18.5, watchOS 11.5, tvOS 18.5, visionOS 2.5 és macOS 15.5, valamint az iPadOS 17.7.7, macOS Sonoma 14.7.6 (23H626) és macOS Ventura 13.7.6 (22H625) is. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide,…
A 13-as modelleken hogyan is támogatja a műhódot? Csak mert a cikkben a linken 14-től vannak felsorolva, bár lehet valami elkerülte a figyelmemet.
@gunar “szolgáltató általi műholdas támogatás”
mert nálad a magyarra ugrik át – de most akkor beletettem direkt a linkbe, hogy en-us. a magyar doksi mindien esetben csak később frissül ilyenkor.
azért dobtam be mert valamiért még a UK oldal is 14-től van bent
mindig az en-us-t kell nézni, a többit csak később frissíti az Apple.
ez szerintem valami más több országot is megnéztem az nem lehet hogy mindent ugyan úgy leírnak de egy modellt kihagynak a listából amit le sem kell fordítani, minden más meg ugyan az. De nem izgat csak azt gondolom ez nem véletlen. de majd jól megmondja valaki akinek van 13 és megjelenik neki a funkció vagy nem.
de hát nézd meg az adott oldal alján, hogy mikor frissítették. az angolnál jelenleg ezt írja:
Published Date: April 23, 2025
az amerikainál meg a mai nap van.
Pont emiatt kezdtem bele, hátha megjelenik, de nem .
de hát ahogyan a “rendes” műholdas dolog, úgy ez is csak a támogatott országokban érhető el. sehol nincs említve más.