Megjelent az iOS 26.0.1 – mobilhálózati csatlakozással kapcsolatos és egyéb hibák javítása

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iOS 26.0.1 – mobilhálózati csatlakozással kapcsolatos és egyéb hibák javítása - Szifon.com

Az Apple kiadta az iOS 26.0.1-et, ami elsősorban fontos hibajavításokat tartalmaz. Ezek közül az Apple megemlíti az iPhone 17 modelleknél a Wi-Fi és a Bluetooth megszakadási problémáját, a bizonyos fényviszonyoknál a fotókon jelentkező hibákat, az pedig az összes készüléken előfordulhat, hogy az iOS 26-ra való frissítés után problémák vannak a mobilhálózati csatlakozással, illetve hogy letiltódhatott…

Nekem van egy iPhone 13 mini telefonom. Fel van telepítve a iOS 26.0.1. Az akkuidő drasztikusan kevés lett, mint a régi oprendszerével. Az akku 2 hónapja lett cserélve eredeti gyárira. Más is tapasztalt hasonlót?

Én a iphone 16 pro maxot kvázi napi 2x töltőm azóta vicc igy irtam is a supportnak,hogy hátha többet irnak és jőn valami sos update nincs kedvem power bankkal rohangálni.

@robs666 @Alince és mit mutat a Beállítások, Akkumulátor alatt, mi az, ami elfogyasztja a töltöttséget? tudnátok erről képernyőfotót csatolni? mert az sokat segítene. anélkül találgatni sem igazán lehet, de találgatni értelme sincs.

@robs666 @Alince tudnátok csatolni képernyőfotót?

Persze a mostani képernyőkép ilyen használattal 58% ra merült 1óra 44 perc használattól 4 óra tétlen képernyőtől,persze ha használom valami hajtja is a procit mert melegszik nagyon. jelenleg ha pl 5 órát használom napi szinten akkor van,hogy 2x töltőm egy nap