Megjelent az iOS 9.3.6 és 10.3.4 – GPS hibajavítás régi készülékeken

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/22/megjelent-az-ios-9-3-6-es-10-3-4-gps-hibajavitas-regi-keszulekeken/

Meglehetősen váratlan lépésként az Apple kiadta a régebbi készülékekre az iOS 9.3.6-ot, illetve az iOS 10.3.4-et. Ezek az új verziók megoldanak egy problémát, amely hatással lehetett a GPS helymeghatározási teljesítményére, és amely miatt a rendszerdátum és -idő értéke helytelen lehetett. Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés.…

Tiszteletre méltó az Apple hozzáállása. :slight_smile:

A 10.3.4-et en csak iPhone 5 eseteben latom, az 5c nem talal frissitest. A https://ipsw.me/ oldalon sem latszik uj build 5c-hez.

Az komoly. Szép munka!

Óh de kár, hogy csak régi készülékeken írja alá… :confused:

Mas keszulekekre meg sem jelent, igy ott nincs mit alairni

1 Like

Nekem SE-n 9.3.5 fut. Nagyon max 9.3.6-ra frissítettem volna, ha megjelent volna rá. Gondolom mtomi95 is hasonló miatt sajnálkozik.

1 Like

Miert jelenne meg SE-re? Oda az sem biztos, hogy szukseges ez a javitas (hiszen az 5S-sel egy idoben megjelent 5C sem kapta meg), illetve ha szukseges is, akkor azt tartalmazza az aktualis stabil verzio.

Én nem vagyok ennyire naív. Nyilván érdekében állt egy komolyabb biztonsági hiba befoltozásának, vagy egy feature-nek a belepumpálása.

1 Like

“Jaj de jófej az Apple” Frászt, csak így szünteti meg a régi készülékek jailbreakelhetőségét…

1 Like

de hát ez nem igaz, frissülni fognak hozzájuk a jailbreakelő szoftverek.

a 9.3.6 nagyjából 1 órával a megjelenése után már jailbreakelhető volt, mert az offsetek nem változtak, és közben már meg is jelent hozzá a Phœnix v5. a 10.3.4 is jailbreakelhető a h3lix RC6-tal.

egyébként meg ha valaki jailbreakel, az már régóta tudja, hogy nem frissít. (ráadásul nem is tud OTA frissíteni, mert azt már alapból letiltja a jailbreak, az iTunes meg rákérdez többször is, tehát nem lehet véletlenül frissíteni.) ha pedig mégis frissített, akkor ameddig a 9.3.5-öt aláírja az Apple, addig azt vissza tudja tenni, és akkor downgrade-el.

1 Like

Ha meg akarta volna szuntetni, akkor kiadna egy olyan verziot, amiben javitjak azt a bugot, ami lehetove teszi a Jailbreaket. Nyilvan, az emberek egy resze ennek orulne, hiszen biztonsagosabb lett a keszulek, masok viszont utalnak.

Ne is frissíts a 12…-ra mert az tök rossz, én mazo vagyok azért használom. :roll_eyes:
Pont tedd egy SE mellé amin az fut és nézz rá mennyi a különbség.

Azt azért nem mondanám, hogy tök rossz, de B telefonnak teljesen jó az SE 9.3.5-tel. Azt sajnálom, hogy a Beállításokban nem tudom megnézni hány százalékos az akku, de csak emiatt nem fogom frissíteni. :upside_down_face:

Bocs elírtam, mert az SE-n már a 13public fut és eléggé jó, a 12… az 5S-en van mint tarcsi telón.
A 11 az vmi förtelem volt mindenen, de a 12 és a 13 más koncepció alapján készült és jók a régebbi vasakon is, de hát ne várjunk csodát, mert a régi hw sosem fogja úgy futtatni mint az újak és nem azért mert lassítják direkt vagy mert nem jó rajta, csak simán nem tud olyan gyors lenni. Persze ez az én véleményem, meg pár ismerősömé, akik szintén használnak régebbi vasakon friss IOS-eket.

Sziasztok. Van ertelme a jailbreaknek? Appsync van? Illetve tort appok?

a tört appok telepítésének évek óta nem feltétele a jailbreak – hiszen ha logikusan végiggondolod, maga a jailbreakelő app is egy tört app, amit a Cydia Impactorral teszel fel a jailbreak nélküli készülékre…

Vissza is gyorsítja a 4S-t az eredeti sebességére? Kegyetlenül akadozik már szegénykém, idegesítően sokat kell várni sokszor egy egy app betöltésére. Hiába volt már gyári visszaállítás, meg teljes újrahúzás is, ilyen maradt…

ez a frissítés csak egy GPS hibát javít.