Megjelent az iPadOS 14.5 – AirTag támogatás, fejlesztések, hibajavítások

Eredetileg itt jelent meg: Megjelent az iPadOS 14.5 – AirTag támogatás, fejlesztések, hibajavítások - Szifon.com

Az Apple kiadta az iPadOS 14.5-öt, ami több fejlesztést és hibajavítást is tartalmaz. Az iPadek esetén az Apple Watch-csal való feloldás nem érhető el, az csak a Face ID-s iPhone-ok kiváltsága. Az iPadOS 14.5 támogatást biztosít az AirTagekhez, lehetővé teszi eltérő bőrtónusok kiválasztását a párokat ábrázoló emojikhoz, ezenkívül az Alkalmazáskövetés átláthatósága funkcióval megadhatjuk, hogy mely…

Tudom, hogy nem itt a helye, de ez a legfrisebb cikk. Ipad OS 14.5 telepitese ota a 2020as ipad pro 12.9em kizarolag a hozza adott gyari toltovel hajlando tolteni. Se korabbi ipad tolto se egyeb usbs megoldas nem mukodik. Egyszeruen nem is erzekeli, hogy csatlakoztattam hozza toltot. Kabeleket teszteltem egyeb usb-c eszkozokkel azok toltodnek. Eddig egy egyszeru ikeas toltovel toltottem a tabletet gond nelkul amiota megvan. Erosen szoftveres korlatozasnak tunik. Van valakinek otlete / infoja errol?

@aw123 kérlek, máskor ne offolj másik cikk alatt. nyugodtan hozzászólhatsz a megfelelőnél, mert akkor az kerül felülre a főoldalon. felesleges offolni. áthelyeztem a hozzászólásodat ahhoz a cikkhez, ahová az tartozik.

a tapasztalt hiba kapcsán pedig érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

Jó hogy már csak engedélyt ne kérjünk egy hozzászóláshoz… vicc…

iPad OS-t érintő kérdés, aktuális miért lenne OFF…

Belinkelsz egy 9 éves cikket… sanszos, hogy nem fog megoldást találni benne…

@Afulop ezt a hozzászólást én helyeztem át ide onnan, ahova eredetileg offként beírta a kolléga, linkeli is a rendszer, hogy eredetileg hol volt:

ahol pedig eredetileg volt, ott is ugyanígy jelzi ennek a tényét:

a 9 éves cikk rendszeresen frissítve van, és általános megoldási javaslatokat tartalmaz, amelyek most is ugyanúgy érvényesek.