Megjelent az iPadOS 14 – újdonságok az Apple Pencillel, kompakt megjelenés és sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/16/megjelent-az-ipados-14-ujdonsagok-az-apple-pencillel-kompakt-megjelenes-es-sok-mas/

Majdnem pontosan egy évvel az iPadOS 13.1, bő két héttel az iOS 13.7, nyolc béta változat, és mindössze alig egy nappal a GM után az Apple kiadta az iPadOS 14-et az iPadekre. Az iPadOS 14 legfontosabb újdonságai a Made-for-iPad alkalmazásdesignok, a korszerűsített kezelés kompakt megjelenéssel a Siri, a keresés és a hívások esetén, valamint az új kézírási lehetőségek…

Sziasztok, valaki ha tudná erre a megoldást: iPadOS 14-re frissítettem, a Könyvek alkalmazásban eddig a legkisebb betűméretnél váltott át két hasábos (oszlopos) formátumra a megjelenítés, most pedig a legkisebbtől kiindulva az 5. betűméretnél vált csak át egy hasábra. Nekem a 2. és 3. betűméret is bőven elegendő lenne, de ott nem tudom az egyhasábos beállítást megvalósítani. A Beállítások - Könyvek-nél semmi ilyesmit nem találok. Lehet változtatni valahogy az egy vagy kéthasábos megjelenítést a betűméret nagyítás-csökkentés lehetőségén kívül?
(iPad Pro 10.5")

Helló hello mindenkinek.

Szóval ne haragudjatok, hogy ezt mondom de ez az óriási nagy újdonság egy használhatatlan rendszer szerintem.
Az Apple fél év alatt képtelen volt sajnos az alapokat be építeni a programba.
Mondom rögtön mi az ami engem nagyon idegesit.
Sajnos többször írtam az Apple nek ügyfélszolgálat is megvolt és mégis képtelenek egy file kezelő alkalmazást úgy megirni, hogy működjön.
A problémák.
Ha meg akarod nézni, hogy a könyvtárnak mekkora az elfoglalt területe az nem fog menni mert nincs olyan infó ami ezt megjeleniti.
Nagyon idegesítő.
A másik, csatlakoztatsz egy pendriveot vagy egy külső ssdt vagy akár egy mybook wincsesztert egyik esetben sem írja ki, hogy az adott eszközön mennyi a szabad hely!!!
Ez is végkép idegesítő.
Van egy harmadik dolog ezt kevesen fogják érteni de aki vág a luma fusionnal és konvertált mp4eket használ az azt fogja tapasztalni, hogy az összes jelenet amit használt az inkompatible média lesz.
Ez persze csak bizonyos esetekben jön elő, nálam elég speciális a helyzet de bőven elég volt ez az update, hogy, tönkre vágja a munkámat.
Szépen csendben megint lehet, hogy codek cseréket csinált rendszer szinten és ennek ez a vége.
Szóval ez nem jó húzás!!!

így tudod ezeket jelezni az Apple felé: