Megjelent az iPadOS 16.4.1 – elsősorban két zero day sebezhetőség javítása

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2023/04/07/megjelent-az-ipados-16-4-1-elsosorban-ket-zero-day-sebezhetoseg-javitasa/

Jó másfél héttel az iPadOS 16.4 megjelenése után az Apple kiadta az iPadOS 16.4.1-et, ami elsősorban két zero day sebezhetőséget javít. Az Apple információi alapján ezeket a sebezhetőségeket épp aktívan ki is használhatják, ezért mindenki számára javasolt a frissítés! Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés. iPadOS 16.4.1…

nekem ez is uj (beta)


🫸✨🫷

Ez a 16.4-gyel valt elerhetove.

1 kedvelés

Nos, ez a frissítés még mindig nem az igazi.
Sajnos, nekem a teljes Continuity és Handoff funkció megszűnt a 16.4 alatt. Pedig minden ajánlott “megoldást” végig próbáltam. (újraindítás, kijelentkezés az AID-ből -ezeket minden eszközömön és Bluetooth modul reset ) de nem hozott egyik sem eredményt. A fórumok szerint vannak olyanok akinek átmenetileg helyre jött a funkció, azonban később megint problémái adódtak.
Van itt esetleg valaki aki tartós megoldást talált a problémára?

nekem semmi gondom nincs ezeknek a működésével, így én passzolom.

Van egy olyan érzésem, hogy ez iCloud probléma lesz és bizonyos ID-kat érint csak. Meglátom mi lesz a 16.4.2-ben :slight_smile:

Ha van Maced is, akkor torold ki a Handoff-hoz tartozo kulcsokat a Keychainbol. Az szerintem meg fogja oldani es valoban inkabb iCloud gond lesz, mert korabbi iOS verzioknal neha elofordult mar.

Igen, kulcs probléma lehet. Nem csak a Handoff volt hibás hanem minden ami Continuity-val jött.
Ezért Én úgy oldottam meg, hogy egyszerre minden eszközömből ki és bejelentkeztem az AID-be. Előzőleg, amikor ezt a megoldást próbáltam ki, akkor sajnos, nem egyszerre jelentkezetem ki az eszközeimről. Az órám visszaállítása így is eléggé macerás volt és persze a wallet-et is újra be kellett állítanom. Nemrégen végeztem a teljes visszaállítással. Jelenleg, végre minden rendben működik.

Köszönöm a figyelmeteket és a segítségeteket!

1 kedvelés

A Wallet mondjuk normális, az sosem része a mentésnek.