Mekkora az iPhone XS Max? Nézd meg videókon az új iPhone-okat!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/13/mekkora-az-iphone-xs-max-nezd-meg-videokon-az-uj-iphone-okat/

Természetesen az újságírók tegnap már a kezükbe foghatták az új készülékeket, az iPhone XS, XS Max és XR bemutató darabjait is. Komolyan, én még mindig nem vagyok kiegyezve ezekkel a nevekkel, de majd megszokjuk. Az iPhone XS Max lett az Apple eddigi legnagyobb telefonja, és egyben persze a legdrágább is, bár utóbbit a cég nem…

Hát igen! Mi lesz így a 9-cel? Innentől maradnak a római számoknál? Tök logikátlannak tűnik nekem is, de hát ők tudják, v ők sem.

Jól fog mutatni a 4es golfban vagy a 20eves 3as bmwben az iphone xs max. Már senkit sem zavar, hogy több mint félmillióba kerül egy telefon?
Már senkit sem zavar, hogy megfogni sem lehet, nemhogy egy kézzel kezelni?
Nembaj hitelre meglesz a méretet meg megszokjuk, mert menő, ja meg a buszon ekkora képernyőn jó játszani.
Mikor megvettem az iphone 3at akkor én voltam a sznob meg a fene se tudja mi mások szemében, pedig egyedülálló innovatív és kivételesen jó készülékem volt viszonylag elfogadható áron. Mostmeg semmi olyan nincs benne ami miatt sokkal több lenne mint bármelyik másik ellenfele. Legyen azért drága mert változtat az életeden, könnyebbé, kényelmesebbé teszi. Nulla a kéztetés hogy iphone se-m lecseréljem bármelyik másik iphone ra. Pedig előtte megvolt ez az érzés. Az apple ma már egy profit hajhász, manipulatív cég. Régen a jövőt a minőséget jelentette. Kezdem utálni az egész céget, pedig nem akarom. Gyártsanak már valami tényleg újat, vagy dobjanak egy csontot azoknak akik telefonálnak a készülékkel, és nem játszanak vagy filmetnéznek.

O, en nem ismerek olyat, aki a leheto legdragabb peldanyt vasarolta volna meg (de persze, akinek igenye van ra, az elkepzelheto, hogy ugy tett). Tehat nem fog mindenkinek fel millioba kerulni. Nem csak hitelre lehet ilyesmit vasarolni (soha sem vasaroltam meg telefont hitelre). Ha nem akarod lecserelni, nem kell lecserelni.

Az anemoji csak iPone X-en és az új telefonokon van? iPhone 8-on nem lehet anemojit küldeni?

iPhone 8 esetén nincs TrueDepth kamerarendszer, az pedig kell az Animojihoz.

Akinek nem inge nem vegye magára. Az apple marketing politikájával nem értek egyet.
Valahogy egyedül érzem magam, mintha egy egyszemélyes vásárlói réteg lennék. Csak apple cuccaim vannak, ki is tudom fizetni a bank helyett. De nem tetszenek, nem vonzanak és nem látok semmi újat az óriás ajfonokban.
És komolyan aggódom amiatt ha nem lesz több SE méretű készülék mit teszek majd. Megszabadulok minden macbooktól ipad től atv től stb, hogy felépítsek egy applehez hasonlo teljesen áttjárható rendszert. Nem akarok samsungot akarmilyen windows vagy android tabletet. De ha a telefon az ami mindig nálam van akkor annak mindenhez kell tudni kapcsolódni. Tehát a kisméret leölése nálam teljes rendszercserét jelent. Minden évben egyre jobban elkeserítenek, de még reménykedem a változásban. Jó a rendszer. Icloud szuper dolog. Működnek a cuccok, lefagyást évente egyszer látok.

szerintem annak idején azért volt minden más, mert még nem volt ennyire telített a piac az iPhone-hoz hasonló kialakítású készülékekkel, így lehetett nagyot szakítani. a mérettel kapcsolatban nekem mindig az jut eszembe, amikor anno volt egy réteg, aki pont azon problémázott, hogy kicsi az iPhone kijelzője. a legdurvább a user által bármikor változtatható kijelzőméret lenne, de hát ott még elméletben sem tartunk.

Köszi

Azzal megvennének. Apple patentek között így is szerepel egy hajtogathato telefon.

Nekem jelenleg egy iPhone 8 van a zsebemben, a legjobban kezreallo meret viszont a 3.5" volt szamomra, ami ennel nagyobb volt, azt rendszeresen elejtettem (a 4" is nagy szerintem). Ahogy minden telefonomon voltak leesesbol szarmazo serulesek az iPhone 6 ota, igy most azon gondolkodom, hogy a mostanit Xs max-ra cserelem. Az mar elegge nagy ahhoz, hogy ne probaljam meg egy kezzel hasznalni, tehat lehet, hogy kevesebbszer ejtenem el.

Mindenben tökéletesen egyet értek, nem vagy egyedül. Még valamennyire reménykedek, hogy esetleg jövőre előrukkolnak a SE2-vel, ha viszont nem, az azt jelenti hogy a mostani SE az utolsó almás telefonom…
A baj az, hogy más gyártók felé se tudok váltani, a SE az egyetlen kicsi de erős telefon a piacon, nincs alternatíva :frowning:

Én is az új SE-re ill. annak méretére (no meg árszintjére) várok, annyi, hogy a Sony Compact ami még relatíve kicsi. Nekem az a bajom, hogy ha nem Apple (iOS) akkor tök mindegy milyen gyártó és hogy tetszik e az adott készülék, az csak Andro lehet, amit meg nem igazán szeretek (talán főként az iOS miatt).
És igen a 3,5" volt az optimális, anno ezt Steve is megmondta, de az Apple ma már nem úttörő hanem…
Mindenesetre az iOS 12 végre jó, eddig mindig megvártam amíg javítják, ennél a bétát is feltettem. Csak a design-t cserélhetnék már le, iOS 6 óta várom…

Az a baj, hogy a telefonokról alkotott képünk évek óta nem változik. Ugyanazokat a funkciókat használjuk, ugyanúgy évről-évre, csak mindig drágábban. Én komolyan arra várok, hogy végre valaki ténylegesen eltüntesse a laptop és mobil/tablet közti szakadékot. Nekem konkrétan az lenne a következő forradalom. Már közel járunk, de még nem merem kijelenti, hogy a mobil képes teljesen kiváltani egy számítógépet. Viszont az tényleg nonszensznek tartom, hogy 10 év alatt eljutottunk oda, hogy a csúcsszifon konkrétan drágább, mint a legtöbb középkategóriás laptop, amikkel -kis túlzással-, de már játszani is lehet. Ezt kellene eltünteni és legyen egy készülék, amivel mindent tudsz.

Nem leszek népszerű, de az egyik legrosszabb döntésem volt, hogy 4s után SE-re váltottam. Ilyen töpszli kijelzővel nem tudok mit kezdeni (ahogy előttem is írták, változnak az idők), telefonáláson és fotózáson kívül semmire nem jó. 5" alatt már nem vennék telefont, ezért is örülök, hogy idén végre nagyobbak a kijezők. (Még mielőtt valaki a Plusosokkal jönne, dupla SIM hiánya miatt nem jöhettek szóba.) Várok pár hónapot, amíg kiderülnek a kezdeti hibák, aztán jöhet az új teló. (XR)

az Apple támogatási szócikke azt írja, hogy csak az iPhone X🅂 és X🅂 Max esetén lesz eSIM, az iPhone X🅁-t nem említi, tehát ha a dual SIM megoldás számodra fontos szempont, akkor az iPhone X🅁-rel ugyanúgy nem jársz jól, mint az SE-vel.

// kiegészítés: ugyan az iPhone X🅁 termékoldalán is fel van tüntetve a dual SIM, a vonatkozó lábjegyzet egy olyan támogatási szócikkre linkel, amiben nincs megemlítve az iPhone X🅁, hanem csak az iPhone X🅂 és X🅂 Max.

Másodszor is megnéztem, ezt írják: “Dual SIM (Nano-SIM and eSIM)”. Igaz, ott van, hogy egy későbbi szoftverfrissítés után lesz elérhető, és nem mindegyik szolgáltató támogatja majd.

a keynote-on az Apple csak az iPhone X🅂 és X🅂 Max esetén említette ezt, X🅁-nél külön nem, illetve a támogatási oldaluk szócikke sem írja az iPhone X🅁 esetén.

Bocs, az lemaradt, hogy az eSIM-re vonatkozik a fenti leírás.

Az apple.com- ról származik az általam leírt infó.