Melyik Apple Watch-ot vásároljam meg 2018 végén, 2019 elején?


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/04/melyik-apple-watch-ot-vasaroljam-meg-2018-vegen-2019-elejen/

Egyre több Apple felhasználónak van Apple Watch a csuklóján. És itt szeretném megjegyezni, hogy nem, NEM hívjuk iWatch-nak az órát, próbáljuk meg megjegyezni, hogy az bizony Apple Watch. Szóval az Apple Watch terjed, hazánkban is. Tényleg meglehetősen sok Szifon.com olvasó hord már órát, látni is a cikkek látogatottságából, hogy érdekel titeket ez, és szerintünk rengetegen…


#2

Legelső  watch-om a series 4. Nagyon nem bántam meg. Pontosan azt tudja amit elvárok egy ilyen eszköztől és pontosan úgy tudja ahogy azt szerintem kellene. 2 nap akku idő simán megvan, bírja az ütést, kopást, vizet, gipsz port, bármit. És eszméletlenül jól néz ki😉


#3

Az a vicc, hogy miután elmúlt a bemutató varázsa, egyáltalán nem éreztem, hogy váltanom kellene S0-ról, és ez most is így van.
Marad is amíg ki nem leheli a lelkét :).


#4

Agent_H: en is igy kezdek lenni az S2-vel… jobban nez ki az S4 de egy perpill hasznalhatatlan ekg es lte-ert? 150 ropitol az s2ert kapnak 50-et (azt is 100 korul vettem), igy a buko + uj ar 200… az kicsit sok ora vonalon… inkabb varok amig s4 lesz okosba hasznaltan, az meg ido… most meg keresleti cikk, kerdes egyaltalan lehet e kapni???


#5

Sziasztok!
Lehet-e úgy rendelni az Apple külföldi oldalain (pl. Apple.at vagy Apple.be), hogy nem postáztatom, hanem bolti átvételt kérek?


#6

Lehet igen