Melyik Apple Watch-ot vásároljam meg 2018 végén, 2019 elején?


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/04/melyik-apple-watch-ot-vasaroljam-meg-2018-vegen-2019-elejen/

Egyre több Apple felhasználónak van Apple Watch a csuklóján. És itt szeretném megjegyezni, hogy nem, NEM hívjuk iWatch-nak az órát, próbáljuk meg megjegyezni, hogy az bizony Apple Watch. Szóval az Apple Watch terjed, hazánkban is. Tényleg meglehetősen sok Szifon.com olvasó hord már órát, látni is a cikkek látogatottságából, hogy érdekel titeket ez, és szerintünk rengetegen…


#2

Legelső  watch-om a series 4. Nagyon nem bántam meg. Pontosan azt tudja amit elvárok egy ilyen eszköztől és pontosan úgy tudja ahogy azt szerintem kellene. 2 nap akku idő simán megvan, bírja az ütést, kopást, vizet, gipsz port, bármit. És eszméletlenül jól néz ki😉


#3

Az a vicc, hogy miután elmúlt a bemutató varázsa, egyáltalán nem éreztem, hogy váltanom kellene S0-ról, és ez most is így van.
Marad is amíg ki nem leheli a lelkét :).


#4

Agent_H: en is igy kezdek lenni az S2-vel… jobban nez ki az S4 de egy perpill hasznalhatatlan ekg es lte-ert? 150 ropitol az s2ert kapnak 50-et (azt is 100 korul vettem), igy a buko + uj ar 200… az kicsit sok ora vonalon… inkabb varok amig s4 lesz okosba hasznaltan, az meg ido… most meg keresleti cikk, kerdes egyaltalan lehet e kapni???


#5

Sziasztok!
Lehet-e úgy rendelni az Apple külföldi oldalain (pl. Apple.at vagy Apple.be), hogy nem postáztatom, hanem bolti átvételt kérek?


#6

Lehet igen


#7

Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy egy Pacemakerrel élő személy hordhat-e Apple Watch-ot? Sok helyen kerestem már ezt az infót, de sehol sem találtam eddig egzakt választ. Hátha Ti tudtok nekem segíteni.


#8

Interferencia orvosi eszközökkel Az Apple Watch olyan összetevőket és rádiókat tartalmaz, amelyek elektromágneses mezőket hoznak létre. Az Apple Watch, néhány óraszíj, az Apple Watch mágneses töltőkábel és az Apple Watch mágneses töltődokkoló mágneseket tartalmaz. Az elektromágneses mezők és a mágnesek az orvosi eszközökben, például szívritmus-szabályozókban és defibrillátorokban interferenciát okozhatnak. Kérjen információt orvosától vagy az adott orvosi eszköz gyártójától az orvosi eszközre vonatkozóan, illetve érdeklődjön tőlük, hogy szükséges-e biztonságos távolságot fenntartani az adott orvosi eszköz és az Apple Watch, az óraszíjak, az Apple Watch mágneses töltőkábel és az Apple Watch mágneses töltődokkoló között. Ha úgy gondolja, hogy az Apple Watch, az óraszíjak, az Apple Watch mágneses töltőkábel és az Apple Watch mágneses töltődokkoló károsan befolyásolja az orvosi eszköz működését, hagyja abba a használatukat.