Messenger jelzőhang beállítás

Üdv! Az lenne a kérdésem hogy a messengerben hogyan lehet az üzenetjelző hangot megváltoztatni? Hiába jelölök ki egy másik hangot a beállításokban mindig a régi marad ami nekem nem nagyon tetszik. A telefon egy Iphone 13 as. Előre is köszi az esetleges válaszokat .

nem lehet a Facebook Messenger saját hangjait megváltoztatni.

Ezt szoktam meg a legnehezebben Android után annó… :smiley: Nem is értem, hogy miért ennyivel butább a Messenger iOS-en.

Köszi a gyors választ. De akkor teljesen felesleges beállításoknál a több lehetőség,számomra egy kicsit így értelmetlen.

a Beállítások az iOS beépített jelzőhangjaira vonatkoznak. ha egy adott app saját jelzőhangokkal rendelkezik, akkor azt abban az adott appban tudod beállítani. a Beállításokban a Hangok és haptikus jelzések alatt nincs Messenger opció.

Igen azt tudom, de a messenger beállítások is rendelkezik értesítések és hangok beállítási lehetőséggel ki-be illetve 7 féle jelzőhang lehetőséggel ami ki is választható és meghallgatható,de csak a régi marad továbbra is.

ha a Messenger appon belül állítottad át a hangot, de az nem változott, akkor az a Facebook sara. esetleg töröld le az appot, és töltsd le újra, hátha az segít ezen. ha nem, azt akkor a Facebooknak kell orvosolnia.

próbáltam én is, tényleg semmit nem ér az a beállítás

Köszönöm a segítségedet de ha letörlöm a messengert és újra rakom akkor nem vesznek el az üzenetek a fotók stb ?

Nem :slight_smile:

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.