Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2025/02/15/miert-lehet-jo-a-csuklonk-helyett-a-bokankon-viselni-az-apple-watch-ot/
Amikor először láttam a 9to5Mac cikkét arról, hogy az Apple Watch-ot bokán is lehet viselni, azt gondoltam, hogy teljes elmebaj az ötlet is. De nézzük meg, hogy miért lehet mégis értelme ennek, ha elég merész az ember. A New York Times írt egy beszámolót Ana Espinal fitnesz influencer megkérdezése után és 5 indokot állapítottak meg,…
Várj egy kicsit. Kinevetem magamat… Na jó. Szóval ez az 5 indok nem indok. Én sokszor telefonálok a Watch-on vezetés közben. Szóval lábon viselve a gázpedált nyomva elég fura lenne felvenni egy bejövő hívást. A másik, hogy az értesítések nyomonkövetése is igen nehézkes lenne. Nem is beszélve egy egy üzenetre való válasz diktálásakor való nehézségekről. De nem is sorolom fel az összes hátrányát a bokán való viselésnek, hiszen több van mint előnye. Nemde?
Érdekes érvelés. Szép példája annak, hogy marginális indokokkal bármilyen elmebajt meg lehet magyarázni. Mondjuk az senkinek nem jutott eszébe, hogy egy óra alapvetően azért van, hogy megnézzük rajta az időt, lehetőleg jógagyakorlatok nélkül…?
Ezek mar nem orak, csak nevben azok. Inkabb szamitogepek/cel szenzorok, amiken veletlen meg az idot is meg lehet nezni.