Miért lehet jó a csuklónk helyett a bokánkon viselni az Apple Watch-ot?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2025/02/15/miert-lehet-jo-a-csuklonk-helyett-a-bokankon-viselni-az-apple-watch-ot/

Amikor először láttam a 9to5Mac cikkét arról, hogy az Apple Watch-ot bokán is lehet viselni, azt gondoltam, hogy teljes elmebaj az ötlet is. De nézzük meg, hogy miért lehet mégis értelme ennek, ha elég merész az ember. A New York Times írt egy beszámolót Ana Espinal fitnesz influencer megkérdezése után és 5 indokot állapítottak meg,…

Várj egy kicsit. Kinevetem magamat… Na jó. Szóval ez az 5 indok nem indok. Én sokszor telefonálok a Watch-on vezetés közben. Szóval lábon viselve a gázpedált nyomva elég fura lenne felvenni egy bejövő hívást. :face_with_hand_over_mouth: A másik, hogy az értesítések nyomonkövetése is igen nehézkes lenne. Nem is beszélve egy egy üzenetre való válasz diktálásakor való nehézségekről. De nem is sorolom fel az összes hátrányát a bokán való viselésnek, hiszen több van mint előnye. Nemde?

Érdekes érvelés. Szép példája annak, hogy marginális indokokkal bármilyen elmebajt meg lehet magyarázni. :slight_smile: Mondjuk az senkinek nem jutott eszébe, hogy egy óra alapvetően azért van, hogy megnézzük rajta az időt, lehetőleg jógagyakorlatok nélkül…?

Ezek mar nem orak, csak nevben azok. Inkabb szamitogepek/cel szenzorok, amiken veletlen meg az idot is meg lehet nezni.