Mikor érkezhet meg az AirPods Pro 2?

Pár héttel ezelőtt szerettem volna vásárolni magamnak egy Airpods prot. Teli volt az internet azzal, hogy március 23-án az apple bejelenti az új Airpods pro 2. Van valami hír arról, hogy ez mikor fog valójában megtörténni, meddig várják az új fülesre? Vagy vegyem meg az Airpods pro egyest?

Mit gondoltok várjak a kettesre vagy vegyem meg az egyest? Ki tudja mikor jelenik meg, mennyivel tud többet, mi lesz az ára…

ha nem rögtön a megjelenésekor veszel meg egy terméket, akkor főleg hónapokkal utána egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy megjelenik egy újabb verziója. jelenleg nincs újabb információ arról, hogy mikor lesz tavaszi esemény, már ha lesz egyáltalán. az is lehet, hogy egy sajtóközleménnyel egyszer csak kidobja a kínálatba az esetlegesen megjelenő, új terméket az Apple.

ez most szerintem az a helyzet, amikor ha most megveszed az első generációsat, akkor rövid időn belül megjelenik belőle egy új változat; ha viszont nem veszed meg, akkor meg nem is jön belőle még sokáig új.

:grinning:igen ez így szokott lenni. Várható valami újdonság? Picit más forma, hosszabb üzemidő, még jobb zajszűrés…

valami ilyesmik, igen.

Van értelme várnom?

ha eddig kibírtad nélküle, szerintem ki lehet bírni addig, amíg újabb verzió érkezik, de erről jelenleg semmi információ nincs, mikor érkezhet. ahogy fentebb írtam, ha most megveszed, akkor tuti pár héten belül jön az újabb, ha meg nem veszed meg, akkor meg hónapokig nem jön új.

azt kell eldöntened, hogy mennyire tudsz kibékülni azzal, ha megveszed, majd röviddel utána megjelenik az új. ha ez nem zavar, akkor vedd meg a mostanit.

1 kedvelés