Milyen egy csatlakozós USB-C hubot ajánlotok Macbook Air M1-hez?

Sziasztok!

Vettem egy Verbatim USB-C hubot, biztosan jó termék, de a HDMI képátvitellel gondok voltak, ezért visszavittem. Kellene nekem egy USB-C hub, egy kábeles csatlakozós, egy-két USB-A és egy HDMI legyen rajta.

Köszönöm!

Mi volt a problema a HDMI kepatvitellel?

Nézz körül az Ali-n, ott van kb 1000 féle, jobbnál jobbak és komplexebbek is, vagy az Amazon.de -n is ha nem bízol a keletiekben. Az utóbbiról egy hét alatt szokott megjönni, esetleg kettő.

Meg-megszakadt egy-két másodpercre.

Ez oké, csak melyiket az 1000 közül?

Gondoltam, hogy erre a kérdésre már nem lesz válasz…

most olvastam csak a kérdést, de valóban nem tudok érdemben többet tenni, mert nincsen Air-em és nem is tervezem, majd egy M1-es iPad Pro-t tervezek venni valamikor az év folyamán. Csak azért linkeltem hogy mutassam mennyi lehetőség van ott a különféle megoldásokkal, amelyik szimpi és ugye vannak egészen ötletes megoldások is köztük. Ha meg megszakadozott hát lehet lelsz ott gyorsabb típust is.

Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de ha nem is olvastad a kérdést, valamint nincs is olyan eszközöd, amiről szól, akkor miért válaszoltál rá? Azért baj ez nekem, mert lehet, hogy lett volna valaki, aki tudott volna válaszolni a kérdésre, de azt látta, hogy te már válaszoltál, és akkor azt gondolta, hogy neki már nem kell, a probléma meg van oldva. Ugye érzed, hogy ezzel nekem nem tettél jót!?

Az alap kérdést olvastam és a felém intézettet akkor és az utána írtra reagáltam.
Sosem tanultál pszichológiát látom, de 111. :crazy_face: Amugy meg ha olvasol kicsit akkor látod majd a visszavitt eszköz és az esetlegesen új valahol találandó eszköz paraméterei közötti különbséget bármiben is , pl a sebességben és ha nem a sült galambot várod akkor bízom benne találsz eszközt a célra. Igaz az említett szárnyas sokkal 1xűbb. Peace. :roll_eyes:
Amúgy meg valóban időpazarlás volt leírnom neked az elsőt is.