Minden, amit eddig az Apple Watch Series 6-ról tudhatunk

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/03/minden-amit-eddig-az-apple-watch-series-6-rol-tudhatunk/

A tavaly megjelent Apple Watch Series 5 talán legfőbb újdonsága, a folyamatosan aktív retina kijelzőt követően az Apple további újdonságokkal készül a Series 6-tal. Az új modellről jóformán semmi biztos nem szivárgott ki eddig, viszont a pletykák szerint az Apple Watch Series 6-tal az Apple még inkább előtérbe helyezi az egészségügybeli törekvéseit. Design A 6.…

vmi gagyi kínai klónban láttam (test/láz)hőmérőt, az sztem nem lenne nehéz… persze first world problem…

elég kacifántos kezdés:

" A tavaly megjelent Apple Watch Series 5 talán legfőbb újdonsága, a folyamatosan aktív retina kijelzőt követően az Apple további újdonságokkal készül a Series 6-tal."

Hőmérséklet érzékelő kellene még bele és legalább 1 hetes üzemidő.
Ebben az esetben már én is elgondolkodnék a váltáson.

Legyen legalább 3-4 nap üzemidő és akkor vehetek végre egyet!

Ha lehetne bármely QI töltővel tölteni, akkor az üzemidő nem lenne ennyire sarkalatos szvsz.

Nekem a zafír üveg lenne a legfontosabb. Lehet benne testzsír % méréstől kezdve világvége countown-ig, ha az nincs, nem kell.

a nem alumínium tokozásúakon zafírüveg bevonatú kijelző lesz. az elmúlt évek alapján a sport modellek esetén maradni fog az Ion-X üveg.

Miért gondolod ezt? Akkor is le kell venni ,hogy tudjam tölteni.

Ja ahhoz igen. De minek órában aludni? Az alvásfigyelés biztosan jobb mint a telóval, de aki nem egyedül alszik ott bezavar szvsz (csak tippelek mert nem használom a funkciót) a másik személy, a kicsi gyerekről nem is beszélve akik jó esetben nem másznak át éjjel 1xsem a szüleikhez bármiért :grinning:
Na meg fürdéshez is leveszem addig is lehet tölteni, stb.

Én csak a fürdéshez vettem le mikor volt. De ahhoz sem mindig akartam. Ebben a formában nekem csak gond a használat. Az alvás figyelés engem nagyon érdekel. Talán majd a watch 11 jó lesz:)