Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Simple appból is megy az OTP kártya hozzáadása, viszont csak az :slight_smile:

2 kedvelés

SMS értesítés kártyás fizetés után le is mondható. :slight_smile:

2 kedvelés

Arról küldesz egy screenshotot nekünk? hello@szifon.com köszi :slight_smile:

1 kedvelés

Valaki fizetett Apple Payyel 5:08 elott? :grin: vagy akkor en voltam az elso ? :slight_smile:

2 kedvelés

Gyorsan végig szaladtam a nagyobb hírportálokon és hogyha ügyesek vagytok akkor ti lehettek az elsők akik lehozzák. :slight_smile: Hacsak nem akarjátok megvárni a hivatalos sajtótájékoztatót.

:fire::fire::fire:Nekem nincs ott a + gomb! :fire::fire::fire:

Amennyiben nincs ott a Walletban a + gomb, akkor első körben indítsuk újra a készüléket, majd pedig ha az sem segít, akkor állítsuk át ideiglenesen a régiónkat US-re vagy UK-re.

Ha ez sem segítene, akkor az iCloud-ból jelentkezzünk ki, majd be!

Remélem így kommentekben görgetésnél is feltűnik majd! Kérlek, :heart:-ezzétek be.

7 kedvelés

Sziasztok!

Nekem is frissült ma reggel a Smartbank app, simán ment a hozzáadás is, aktiválta a kártyát, Walletban is ottvan. Kipróbáltam most reggel, bementem egy dohányboltba és a terminál elutasította , pedig korábban is érintős kártyával fizettem. Mivel ott harmadik alkalommal is elutasította, inkább elővettem a kártyát :slight_smile: ezek szerint nem minden terminálnál lehet?

Régióváltás helyett egy iCloud ki- majd bejelentkezés is segíthet. (Nekem ez megoldotta.)

1 kedvelés

Az nagyobb szívás :smiley:

Jott egy frissites a smartbankra es mar hozzaadhatok a kartyak a wallethez, elindult az apple pay :slightly_smiling_face::+1:

Forint és euró fizikai kártya oké, de a virtuális (webes) kártya hozzáadására az OTP appból nincs gomb. Majd kiprobalom manuálisan a walletből.

Utána pedig ezt a virtuális Simple kártyát adhatjuk hozzá a Wallethez, és ennek a feltöltött egyenlegét tudjuk használni.

Ez sikerült már valakinek?

Íme az OTP szerződés módosítása:
Vannak benne nem veszélyes, de érdekes és számomra új dolgok a Simple kártya esetén pl. az áruvisszavetel esetén nem a fizakai kártya számot kell megadni, hanem az Apple pay-hez hozzáadáskor keletkező számot !

Vannak elteresek a POS terminalok kozott, igy nem feltetlenul jelenti azt, hogy mindegyiknel lehet ahol eddig is erintetted a kartyadat.
Ha tevedek, javitson ki valaki.

Vagy, amint írtam: Próbáld meg a Beállítások -> iCloud -> Az iCloudot használó alkalmazások -> Wallet legyen aktív. Nekem ezzel működött, előtte nekem sem volt + gomb ki- és bejelentkezés után sem.

Próbáltam, a virtuális OTP kártya nem megy úgy sem.

Köszi a tippet! Kiveszem a cikkből. Mivel nem tudtuk tesztelni!

A kártyámat gond nélkül hozzáadtam egy második eszközön is, bár az Apple ID ugyanaz.

Megerősítem, OTP virtuális kártyát (Mastercard) szerettem volna a Wallethez adni és nem sikerült. Normál kártyával is rápróbáltam, hátha mégis titokban engedélyezték a Visa-t is, de nem. :slight_smile:

1 kedvelés

na király, úgy látszik csak nekem nem hajlandó 800 kilépés és újraindítás után beadni az Apple pay szekciót a beállításokban :smiley: