Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/15/mindent-az-apple-pay-rol-avagy-hogyan-hasznald-magyarorszagon/

Napokon belül elstartolhat hazánkban is az Apple Pay, ezért gondoltuk, írunk egy kisokost nektek, hogy milyen készülékekkel, hogyan, valamint hol lehet használni az Apple Pay-t! (A cikkben lévő képek egyelőre illusztrációk!) A Szifon.com csapat több éve használja már külföldi bankokkal ezt a szolgáltatást, így elegendő idő állt a rendelkezésünkre, hogy ne csak teszteljük, de meg is…

:+1:t5::+1:t5:

Remélem, hogy a Junior és hasonló kedvezményes számla típus csomagosok nem maradnak ki belőle ahogy említésre került. :frowning:
Ezzel pont azt a szegmenst fosztanák meg a lehetőségtől akik leginkább használnák, a fiatalabbak, akik nyitottak erre.

Nekem a Wallet - ben nincs semmilyen + jel és nem tudok kártyát hozzáadni. A beállításokban sem találok olyan opciót, hogy Apple Pay, vagy Wallet beállítások. Most akkor hogyan is tudom a kártyám hozzáadni az iPhone-omhoz? iPhone XS-t használok.

Olvassatok már tovább kicsit az első 2 szónál, még nem elérhető a szolgáltatás!

Akkor ezt majd csak akkor lehet, amikor az Apple bekapcsolja?

És ez egy frissítés formájában fog jönni, vagy csak úgy megjelenik a + jel a Wallet - ben?

Ha elerhetove valik a szolgaltatas, akkor fog majd kiderulni szerintem.

A Junior számla is pont ugyanolyan, mint a többi, úgyhogy nem értem miért maradna ki🤷‍♂️

Nekem ott van

Külföldi régión jóhogy😉


Ja, nekem is csak így néz ki a wallet, én se értettem hogyan fogom hozzáadni de majd pénteken okosabbak leszünk. :slight_smile:

akkor fog működni, ha az Apple bekapcsolja. a cikk legelső mondata is leírja, hogy még nem érhető el, hanem napok kérdése, várhatóan péntek, 05.17-e.

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy az Apple Pay működni fog olyan bankkártya esetén is amelyik még régi típusú, vagyis nem érintős?

Magyar régión van. A kinti csak addig kellett amíg ezeket hozzá adtam.

A cikk legelső mondata nem írja le, hogy a wallet alkalmazás még nem működik itthon. :smiley:

Azt írtátok, iPhone 6-tól fog működni. Meg hogy érintésre. Az 5S is touch ID-s. Az miért marad ki? Vagy csak véletlenül a felsorolásból maradt ki?

“Az Apple Pay az NFC-s terminálokkal használható”
Nincsen benne a NFC támogatás

Igen, valóban nem volt egyértelmű azoknak, akik még nem használták…

a Wallet alkalmazás működik itthon, most is tárolhatod benne a különböző kártyáidat, mint mondjuk beszállókártyák vagy iTunes egyenleg, és egy csomó egyéb, nem fizetésre való kártyatípus. tehát akkor miért írna olyat a cikk, hogy ne működne?

azért írja ezt a cikk, mert az Apple Pay-hez szükséges NFC modul csak az iPhone 6 és újabb modellek esetén van meg. az 5s-ben nincs. az 5s-sel nem érhető el az Apple Pay.

miben nincs NFC? az adott terminálban?