Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Semmi nem szól, 10 év mastercard használat után ilyet kaptam miután lejárt.

Nekem Monese kártyám kivette újrainditás után a Walletból és nem engedi visszarakni Apple Payhez…

Walletban hozzáadtam reggel, majd később a Watch appban aktiváltam, így működik mindkettő.

A Monese kártyámat én sem tudom visszatenni :unamused::rage: irtam a supportnak és eddig semmi válasz.

A Monese nem támogatott hivatalosan itthon, ezért nem tudjátok hozzáadni, illetve a Monese már valahogy megoldotta a régióváltásos trükközést.

Ez sajnos nem így van. Hármat vásároltam ma, egyet telefonnal, kettőt órával. A telefonon vásárolt tranzakció a telefon - wallet alkalmazásban van, az órán vásárolt pedig szintén a telefonon, de a watch alkalmazáson belül, szóval külön kezeli a tranzakciókat.

Nekem evek ota csak az adott kartya fizeteseit mutatja (ApplePay eseten minden eszkoznek “onallo” kartyaszam generalodik, ami nem egyezik meg a fizikai kartyaval). Tehat az ‘A’ telefonon, csak az ‘A’ telefonon inditott fizetest latom, ‘B’ telefonon pedig csak az ott inditottat, a telefonon levo ora appban levo Walletben pedig csak az oran inditottakat.

Szia @Burgatshow!

Lakcim francia, raadasul nem is kamu. Eddig meg ment lakcim atirassal. Valami otleted? Koszi

Na bementem és igényeltem MasterCardot VISA helyett. Állítólag 2 héten belül megjön. Azt mondta az ügyintéző, volt egy MasterCard plasztik kártya hiányuk, ezért kezdek el adni VISA-t.

Tudtommal a Monese megoldotta ezeket a kijátszásokat, ezért nem működik.

Az Apple Pay Cash-t valaki megpróbálta már beállítani? Engem a hivatalos név megadásánál továbbenged, majd amikor a címet kérdezi mindegy hogy amit alapból ő ad meg vagy amit én megadok van az űrlapon egyiket sem fogadja el és a “következő” gomb szürke.

idehaza nem mukodik.

fentebb le volt írva… miért nem olvastok? :frowning:

Az lehet hogy MasterCard Online Smart kártyát nem lehet hozzáadni? A SmartBank-ban nem jelenik meg az opció. (Míg a Multipont MC-t simán hozzáadta.) A walletből nem tudom kipróbálni, mert nincs nálam a kártya.

Bocsi @kukac7 rossz helyre nyomtam…

TLDR; Az Apple Pay Cash mögött a GreenDot van. Csak amerikában működik. :slight_smile: Viszont terjeszkedik az is lassan de biztosan… :slight_smile:

Időközben lett Revolut forint top up is! Minimum összeg 3500 Ft.

4 kedvelés

Vegre!!! :ok_hand::grinning::pray:

Ma osszejott minden régen vart dolog. ApplePay, Revolut HUF top up :ok_hand: kiraly

Végül nem kellett visszaszedni az óráról elég volt újrapróbálni rátenni a telefonra (korábban nem engedte, most simán ment). Tehát most ua. kártya társítva van az órához és a telefonhoz is. Nagyon úgytűnik, hogy mindkét eszköznek külön Walletje van és nem látják egymás tranzakcióit, erre marad a Banki app.

1 kedvelés

Az Apple Pay alkalmazás bevezetése az Ersténél is a küszöbön áll. Jelenleg a tesztelés zajlik, heteken belül az Ersténél is elérhető lesz a szolgáltatás. Az indulás pontos időpontjáról minden országban az Apple dönt – amint ezt meghatározzák, tájékoztatjuk ügyfeleinket. Az Erste már bevezette az androidos telefonnal rendelkező ügyfelek számára az érintéses mobilfizetést MasterCard és Maestro kártyákra, és júniustól – elsőként a magyar bankok között – az alkalmazás már Visa kártyákkal is használható lesz. Az Erste számára fontos, hogy ügyfelei teljes választékot kapjanak, vagyis mindkét nagy társaság kártyáját használni tudják mobilfizetésre erre alkalmas okos eszközről.