Mindent az Apple Pay-ről – avagy hogyan használd Magyarországon?

Nekem Monese kártyám kivette újrainditás után a Walletból és nem engedi visszarakni Apple Payhez…

Walletban hozzáadtam reggel, majd később a Watch appban aktiváltam, így működik mindkettő.

A Monese kártyámat én sem tudom visszatenni :unamused::rage: irtam a supportnak és eddig semmi válasz.

A Monese nem támogatott hivatalosan itthon, ezért nem tudjátok hozzáadni, illetve a Monese már valahogy megoldotta a régióváltásos trükközést.

Ez sajnos nem így van. Hármat vásároltam ma, egyet telefonnal, kettőt órával. A telefonon vásárolt tranzakció a telefon - wallet alkalmazásban van, az órán vásárolt pedig szintén a telefonon, de a watch alkalmazáson belül, szóval külön kezeli a tranzakciókat.

Nekem evek ota csak az adott kartya fizeteseit mutatja (ApplePay eseten minden eszkoznek “onallo” kartyaszam generalodik, ami nem egyezik meg a fizikai kartyaval). Tehat az ‘A’ telefonon, csak az ‘A’ telefonon inditott fizetest latom, ‘B’ telefonon pedig csak az ott inditottat, a telefonon levo ora appban levo Walletben pedig csak az oran inditottakat.

Szia @Burgatshow!

Lakcim francia, raadasul nem is kamu. Eddig meg ment lakcim atirassal. Valami otleted? Koszi

Na bementem és igényeltem MasterCardot VISA helyett. Állítólag 2 héten belül megjön. Azt mondta az ügyintéző, volt egy MasterCard plasztik kártya hiányuk, ezért kezdek el adni VISA-t.

Tudtommal a Monese megoldotta ezeket a kijátszásokat, ezért nem működik.

Az Apple Pay Cash-t valaki megpróbálta már beállítani? Engem a hivatalos név megadásánál továbbenged, majd amikor a címet kérdezi mindegy hogy amit alapból ő ad meg vagy amit én megadok van az űrlapon egyiket sem fogadja el és a “következő” gomb szürke.

idehaza nem mukodik.

fentebb le volt írva… miért nem olvastok? :frowning:

Az lehet hogy MasterCard Online Smart kártyát nem lehet hozzáadni? A SmartBank-ban nem jelenik meg az opció. (Míg a Multipont MC-t simán hozzáadta.) A walletből nem tudom kipróbálni, mert nincs nálam a kártya.

Bocsi @kukac7 rossz helyre nyomtam…

TLDR; Az Apple Pay Cash mögött a GreenDot van. Csak amerikában működik. :slight_smile: Viszont terjeszkedik az is lassan de biztosan… :slight_smile:

Időközben lett Revolut forint top up is! Minimum összeg 3500 Ft.

4 kedvelés

Vegre!!! :ok_hand::grinning::pray:

Ma osszejott minden régen vart dolog. ApplePay, Revolut HUF top up :ok_hand: kiraly

Végül nem kellett visszaszedni az óráról elég volt újrapróbálni rátenni a telefonra (korábban nem engedte, most simán ment). Tehát most ua. kártya társítva van az órához és a telefonhoz is. Nagyon úgytűnik, hogy mindkét eszköznek külön Walletje van és nem látják egymás tranzakcióit, erre marad a Banki app.

1 kedvelés

Az Apple Pay alkalmazás bevezetése az Ersténél is a küszöbön áll. Jelenleg a tesztelés zajlik, heteken belül az Ersténél is elérhető lesz a szolgáltatás. Az indulás pontos időpontjáról minden országban az Apple dönt – amint ezt meghatározzák, tájékoztatjuk ügyfeleinket. Az Erste már bevezette az androidos telefonnal rendelkező ügyfelek számára az érintéses mobilfizetést MasterCard és Maestro kártyákra, és júniustól – elsőként a magyar bankok között – az alkalmazás már Visa kártyákkal is használható lesz. Az Erste számára fontos, hogy ügyfelei teljes választékot kapjanak, vagyis mindkét nagy társaság kártyáját használni tudják mobilfizetésre erre alkalmas okos eszközről.

ez egy online junior kártya? épp most akarok a gyereknek rendelni én is. Megy vele az  pay?