Ming-Chi Kuo: 2020 elején végre megérkezhet az iPhone SE 2

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/15/2020-elejen-vegre-megerkezhet-az-iphone-se-2/

Három és fél éve mutatta be az Apple az iPhone SE-t, amiről már akkoriban is azt írtuk, hogy az egyik legjobb iPhone készülék, azonban sajnos már eljárt felette az idő, ami persze nem azt jelenti, hogy egy használhatatlan típusról van szó, de modernnek se mondanánk. Lassan már 3 éve pletykálnak arról, hogy vajon mit fog…

Mennyivel egyszerűbb lenne a legutóbbi ipodtouch-ba antennát tenni és eladni iPhone SE 2-nek…
Hát milyen szépen néz már ki és akkora mint egy SE, iPhone 5S!

Azok a felhasználók, akik akik az SE2-t várják pont azért szeretnék, hogy NE legyen nagyobb mint a jelenlegi SE.

1 kedvelés

Én speciel egy jelenlegi SE méretű, de fizikai gomb nélküli változatnak örülnék, vagyis én nem a fizikai gombot nem akarom elhagyni, hanem a méretet szeretném megtartani. Persze, ha tényleg kellemes árcédulával jönne, akkor cserélném a jelenlegi SE-t egy SE2-re.

A fenébe az árcédulával, hozzanak egy SE méretű telikijelzőset az utolsó hardverrel és vmilyen ID-val.
Mire jó ha hoznak egy ráncfelvarrott 8-ast?

Úgy érzem teljesen cserben hagy az apple. Egyeltalán nem vagyok kibékülve az iphone se-nél nagyobb telefonokkal. Volt iphone 7-em, lecseréltem se-re, mert nagy volt, és a lekerekítés miatt vagy mert talán tényleg az is, nehezebbnek éreztem. Az ár nem számít, a méret a lényeg. Ahogy előttem is írták, SE méretben jöhet a teljes kijelző.
Az új nagy és nehéz iphone-ok egyeltalán nem érdekelnek. A kiálló kamera meg egyszerűen kiborító. Amikor először megjelent azthittem csak viccelnek, és gyorsan elhagyják, és nem. Ma már az iphone se felett kötelező a tok, különben billeg az asztalon. Miért is nem lehet olyan vastag, hogy beleférjen a kamera?

Mert nehezebb lenne! Ugyan már most tényleg számít pár gramm, meg az árcédula a fontos??? Nem vagyok én sem milliomos, de nem ezek a szempontok amik az apple mellett tartanak jelenleg telefonban. Ellenben a méret az igen számít, de lehetne full kijelzős, mert igen jó az X-Xs kijelzője és kicsivel lenne csak kisebb az SE méretű full kijelzővel. Egy friss hv. és nem kiálló kamera, nem fotózni veszem, de persze azért nem baj ha szép képet csinál, ahhoz viszont sem kilógnia nem kell sem 77 lencse nem kell, vannak korlátai, arra kell használni amit tud majd. Aki meg fotóművészkedni akar, vegyen profi gépet arra, hiszen az autókba épített kamerákkal sem forgatunk filmet, mert nem arra van, csak az is tud dolgokat és arra is kell használni.

Nem az ára a lényeg, hanem a mérete. Fizetnék többet egy kisebb telóért. A 155e Ft meg vicc. Biztos, hogy sokkal drágább lesz.

Látom itt legalább vagyunk páran akik ugyanazt akarják. Nem kell, hogy szuper olcsó legyen, csak legyen kisebb. SE méret pont jó!

Szerintem sajnos már a mai dolgok nem nagyon férnek el az SE méretbe, de aztán kitudja…

Pontosan és az oldala is maradhat gömbölyítés nélkül, tökre jó az ami van az SE-n, csak az szép full kijelző jönne már rá és a 13-as proci sallangjaival. No meg ugyan tolhatnának a tetejére teszt jelleggel egy kijelző alatti T-ID-t vagy F-ID -t is, szívesen venném, az Xs-en is bejött az azonosító rendszer, csak fedni kellene a kijelzővel ha épp nem kell. Legalább megint innovatívak lennének, nem károghatna a sok droid -os!
Admin! én adnék még nekik pár mm-t vastagságban, hogy elférjen minden!

Igen. A méret (minél kisebb/jelnelegi SE méret legyen) és teljesítmény oltárán én is áldoznék kamerafelbontást, árat, bármit.
Biztos vagyok benne, hogy milliónyi darabot adnának el belőle.

Ha hiszitek ha nem , én pár napja cseréltem le Xs maxomat 32 gb-os SE-re a méret miatt úgy érzem meg találtam megfelelő telefont! Egy kézzel tudom navigálni, el fér egy ing zsebben , tokot nem kell rá tenni ,szép szuper fogása van! És még sorolhatnám! Ami gyenge benne az az akku! És én is várom a se 2 őt!

Oké, de akkor Te csak telefonálásra meg mondjuk üzenetváltásra használod. :slight_smile: Nem?

Elmondom én mire használom az SE-m amit iPhone 7 ről cseréltem vissza, de előtte azt is tudni kell, hogy van ipad -em és macbookom, fényképezéshez meg dslr-em. Böngészni iPaden szoktam, Macbookon dolgozni, Iphone-nal pedig a következőket: telefonálok, sms-t írok, parkolok, pénzügyeimet vezetem, apple pay-t használok, leveleimet áttekintem (válaszolni, alaposan emailt olvasni inkább a macről), értesítéseket hozok létre, bevásárló listám kezelem, naptári eseményeimet követem, vagy megbeszélést hívok össze, rövid jegyzeteket írok a munkához, -alkalom adtán képbecsatolással, spotify-t hallgatok, waze-t és carplayt használok az autóban, mérőállást jelentek be app-al, és még pár hasznos kis apróságot. Ez olyan sok funkció amihez nem kell óriási telefon, hogy megérné kidobni egy SE méretűt.

Hát mostmár kb :smile: de ahogy ma még láttam a páromnál az xs maxot… Hmm hát el gondolkodom… Van egy pubg nevű játék a se-n szörnyű a felbontás, ahogy játszottam egyet Az xs maxon hát… Szerintem veszem a 11 prot :roll_eyes:

Az igaz az a mondás hogy aki eddig is meg vette az újat az ezután is megfogja, bármi legyen az ára, és az Apple tudja hogy úgyis meg veszik úgyhogy jól csinálja amit csinál!

Na de akkor az SE2 is új lesz :grinning:
De félre a tréfával, valóban jó lenne egy SE méret full kijelzővel és vmi jó x-ID -val utolsó hardverrel. Nagyon sok embernek megfelelne és nem arra kellene rámenniük, hogy occó legyen, hanem hogy jó!

Teljesen egyetértek! Bár tényleg nem tudom elképzelni, hogy úgy vonnák meg a támogatást majd az SE-ről és egyben a 6S-ről, hogy nem készülne SE méretű készüléke az Applenek. Rengeteg kuncsaftot vesztenének. A legutolsó frissítéssel már az egy éves akkumlátorral rendelkező SE készülékem is pár órát bír csak. Ennek ellenére még mindig kivárok. Én például nem tudom elképzelni, hogy nagyobb legyen. És tényleg csak a méret a lényeg nálam. Ezért örültem meg ennek a cikknek de sajnos a nyolcas készülék az már nagyon nagy. Ez van! Amíg tudom használni addig ez lesz, és nagyon bízom benne, hogy tényleg kijön egy ekkora méretű készülék a közeljövőben.