Ming-Chi Kuo: iPhone 14 és iPhone 16 pletykák

Eredetileg itt jelent meg: Ming-Chi Kuo: iPhone 14 és iPhone 16 pletykák - Szifon.com

Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője izgalmas pletykákat osztott meg az iPhone 14 és iPhone 16 kapcsán. Előbbinél izgalmas kamera újdonságok várhatóak, melyek a FaceTime alkalmazás munkáját is segíthetik, utóbbinál pedig ismételten felmerült a kijelző alatti (mögötti) Face ID. De ki gondol szegény iPhone 15-re? iPhone 14 Először nézzük meg, hogy mit nyilatkozott Kuo Twitteren:…

Én asszem elkezdek gyűjteni/várni a foldra -már, ha lesz, normális Samsung Fold szerű-, addig meg marad a 13PM. Továbbra is tartom, hogy ezek a fejlesztések a funkcionalitásra nézve, haszontalanok…

1 kedvelés

Engem sem hozott lázba. Sajnos. :frowning:

Most komolyan, ki a frászt érdekel a szelfi kamera? Lassan már a youtuber csini csajokat sem. Erre ki akarják szúrni a felhasználók szemét egy ilyen változtatással miközben semmi mást nem tesznek bele az új modelljükbe? És a sima modellekben a chip is ugyanaz marad? Akkor minek vegye meg bárki? Egyszerűbb, ha a réginél marad. Azt hittem a hibái ellenére azért az ilyen és hasonló földhöz ragadt dolgokon az Apple túl van már, de ezek szerint mégsem.
Most komolyan, én az iPhone 13-t se vásároltam már meg, mivel olyan minimális az eltérés a 12-esekhez képest, hogy nem láttam értelmét. Ha a 14-esekben csak a szelfi kamera lesz új, hát akkor azt se veszem meg mert minek? A dizájn se nagyon akar változni úgy nézem, szóval nem igazán fog kellene emiatt sem. Jobb kijelzőről sem esik szó, meg az eddigi hátrányok orvoslásáról sem, szóval, ha tényleg csak ennyi, akkor asszem maradok a 12 Pro-nál. Ha meg a 3D arcfelismerést kiszedik a 16-ból, na akkor azt se fogom megvenni. Lényegében az egyetlen ami miatt érdemesebb volt iPhone-t venni a legújabb droidos készülékektől az a 3D felismerés biztonságossága volt. Ha az se lesz onnantól, hát akkor részemről passz. És a kijelző aljába akarják tenni a szelfi kamerát jól értettem? Ezek drogoztak? Én ugyan sose használom, de aki igen az milyen fotókat fog vele így készíteni? Az álla felőlit? Ha meg valaki videotelefonál a másik majd kiválóan fogja látni a tokáját és semmi mást? Tim Cook-nak le kéne mondania.

természetesen nem a kijelző aljába. a kijelző alá, azaz mögé, ahogyan ez a cikk második mondatában külön meg is van említve.

az ebben a cikkben leírtak alapján tudod ezt az Apple-nek jelezni, semmi más módon nem jut el hozzájuk:

Kösz. Becopyztam amit ide írtam nekik magyarul. :grinning:
Had szokják azt a tényt amiről az amcsik fele nem is tud, hogy a világ nagyobb részén nem angolul beszélnek. :stuck_out_tongue_closed_eyes: