Ming-Chi Kuo szerint nagyobb akkumulátor kerülhet az Apple Watch Series 7-be

Eredetileg itt jelent meg: Ming-Chi Kuo szerint nagyobb akkumulátor kerülhet az Apple Watch Series 7-be - Szifon.com

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo most az Apple Watch következő generációjával kapcsolatban osztotta meg előrejelzéseit. Ha lehet hinni jóslatainak, akkor az ősszel bemutatásra kerülő Series 7-es Apple Watch-ba nem kerülnek új, egészséggel kapcsolatos érzékelők, mert az Apple-nél úgy döntöttek, hogy inkább ebben az évben a jobb akkumulátor-üzemidőre hajtanak. Kuo jóslata egybevág Mark Gurmanével, aki a Bloombergnél…

Na, ha a hőmérő és a nagyobb aksi belekerül akkor veszek egyet :smiley:

Ez a nagyobb akksi játék a betűkkel. Értelmezhetetlen és nagyjából mindegy is, ha az akku 5-10%-kal nő vagy csökken. A nagy változás az lehetne ha 1-2 nappal nőne az üzemidő, ez pedig elképzelhetetlen.

Kivéve ha valami új technológiás akkut nem tesznek bele, ami elvben lehet akár, mert sok ott toporog már a bevetési zóna szélén. Pl a szilárdtest akku az megdobná az üzemidőt rendesen.

Ha holnap lenne olyan akkumulátor (legyen az mondjuk szilárdtestes), amelyik azonos méret mellett triplázná az üzemidőt, akkor az Apple jóval kisebb akkumulátort tenne az órába, ezzel is csökkentve a méretet, tömeget és helyet adva egy csomó új hardverelemnek. Az elképzelhető, hogy egy részét megkapnánk üzemidőben, de nem sokat. Az üzemidő így van kitalálva, így is fog maradni.

Olyan akku már van csak addig nem fogja beletenni ameddig nem tesztelte eleget ahogy ismerjük őket.
Utána meg lehet igazad lesz, de talán mostanában jobban eleget tesznek a user kívánságoknak mint a régi felfogásban.

Nekem a vércukormérő miatt instant get lettt volna. Viszont így, hogy nem kerül bele rettenetesen el vagyok keseredve. :frowning: De nem baj, a lényeg, hogy tervben van és lesz.

Nekem a 4es van, még 2019ben vettem. Az akku 2 napot bír, úgy hogy minden nap sportolok vele (átlag 45 perc, de van hogy 4 órán keresztül megy az activity app) és fb messenger, discord és twitter üzenetek folyamatosan ott jönnek be/folyamatosan rezeg, csekkolom, néha ott is válaszolok.
A 2. nap végére (22-23 óra körül) még mindig van benne jobb napokon 20-25%, rosszabb napokon is 10%.
Tök OK nekem. Nekem.