Mit tegyél, ha elhagytad vagy tönkrement a bal vagy jobb oldali AirPods-od?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/01/16/mit-tegyel-ha-elhagytad-vagy-tonkrement-a-bal-vagy-jobb-oldali-airpods-od/

Karácsonykor annyira sokan kerestek hazánkban AirPods-ot, hogy még az Apple oldalán is 2-3 hetes szállítás volt látható. Rengetegen vettek idén az Apple vezeték nélküli fülhallgatójából, így az ezzel kapcsolatos balesetek is megnövekedtek. Érdekes statisztikai adat, hogy legkevésbé probléma az, hogy kiesik a fülünkből az AirPods és úgy hagyjuk el. Inkább valamiért valamelyik oldal tönkremegy, esetleg…

Vásárolj egy újat . Ha az elsőre volt pénzed … Legyen a másodikra is!:grinning:
Agyba dugós airpodsnak nagyon örülnék. Sajnos ez kiponyog a fülemből .

Vagy vegyél tőlem egy újszerűt (a tok max 10x volt feltöltve) :). Doboz megvan kábel ki se lett csomagolva. Kb fél éve ki se vettem a tokjából mióta megvan a Bose QC35.

@Agent_H
Szia4
Mennylért árulod? .:slight_smile:

@boki1981
Ezerféle kiegészítőt lehet kapni az AirPodshoz, ami a kipotyogást megakadályozza.
(Amúgy meg igen, ha valaki elhagy valamit, akkor azt ingyen nem pótolja egyik cég se… bizony meg kell venni…)

Valaki meg tudja mondani, hogy kb mennyi az élettartama egy airpodsnak? Év, használati idő, vagy töltési ciklus alapján? Már egy bő fél éve használom, csak tudni szeretném, mire számítsak…

Mi kezdetek óta használjuk, leginkább az akkumulátor az, ami már érezhetően kevesebbet bír. Mondjuk 30-40 perccel. (2év)

Köszi! Zenehallgatásnál, beszélgetésnél, vagy vegyes használatnál? Én leginkább beszélgetésre használom, mondjuk 80/20 arányban.

Mi leginkább zenehallgatásra használjuk. Sajnos ez várható, de gondolom az Apple ezért adja ki a kövi generációt majd idén, és akkor így lehet cserélni.

Akkor ha 3 éves ciklust nézünk, kb 1600 ft/hó a “használati díj”. Egy iphone-nal összemérhető nagyságrendileg. Az kb 3400/hó szerény számításaim szerint.
Érdekes dolgok ezek, egyszer írhatnátok erről egy cikket. Én pl azért (is) használok Apple cuccokat, mert 2-3-4 éves ciklus alatt nem veszít annyit az értékéből, mint egy hasonló kategóriájú droid, vagy win eszköz, így a használati költsége hasonló, vagy akár alacsonyabb.
Ha hosszabb, mondjuk 5-6 évet nézünk, akkor meg mindenképpen. Pl a barátnőm használja a régi 6s-emet, amiben még mindig benne van 1-2 év (most 3), nem nagyon van olyan droid, amit ennyi ideig lehet használni (szerintem).

Szia,
30 ezer

Várjunk csak… Tehát ha jól értem, akkor ha az egyik elromlott, vagy irreálisan gyorsan merül, akkor is fizetnünk kell? Ezt remélem csak azokra értitek, amelyeknek már lejárt az 1 év gari.

Nyilván :slight_smile: Garancián túl kell fizetni, kivéve ha elhagyod.

“(Amúgy meg igen, ha valaki elhagy valamit, akkor azt ingyen nem pótolja egyik cég se… bizony meg kell venni…)”
ellentmondanék…Mind Logitech, mind PL HTC pótolt már nekem saját hülyeségből elhagyott ezköz egy egy elemét. ráadásul a Logitech-es már garis sem volt. Ingyen hozta a futár mindkettőt.

Hát ez attól függ milyen áru dolog.

Szia!

Engem érdekelne ennyiért :slight_smile:

Szia, kuldesz egy mail címet ahova írhatok?

Küldesz egy mailt ahova írhatok?

ha meg van a mail, kérlek írj ide, törlöm.

Köszi, megvan törölheted :slight_smile: