Mit tehetek, ha az Otthon app azt írja, hogy a telefon és a HomePod különböző hálózaton van?

Sziasztok, az itthoni hálózatomon elérhető a 2,4Ghz és az 5Ghz külön SSID-val. A HomePod a 2,4-re csatlakozik a telefonom az 5Ghz-re és állandóan azt mondja az otthon app, hogy a telefon és a HomePod különböző hálózaton van ami nem igaz mert a hálózat ugyan az a belső IP tartományból kap fix IP címet. Lehet ezt valahogy orvosolni? És ha a telefonon ilyen estben átmegyek a 2,4-re akkor sem javul meg csak ha áramtalanítom a HomePod-ot és utána működik. De ilyet még nem tapasztaltam pedig egy Zeppelin hangfal is ugyan így van beállítva ami hiba nélkül működik. Bárki tapasztalt hasonló dolgot?

mDNS be van kapcsolva?

nem találok olyat hogy mDNS a Synology routerben, ez a multicast DNS lenne amit be kell kapcsolni? megaláltam nagynehezen, ez elvileg megoldja ezt a problémát, ha bekapcsolom?

Szerintem igen mert az a baj, hogy a broadcast uzenetek a 2 Wifi halozaton nem ernek ossze, ha ez ki van kapcsolva.

Igen, bocs, multicast DNS a rendes neve.

na beállítottam egyenlőre lekopogom most nincs ilyen hibaüzenet, remélem nem is lesz már. Köszi a tippet!