Mivel és hogyan tisztítsuk az Apple termékeink kijelzőit, például a Mac-et vagy az iPadet?

Eredetileg itt jelent meg: Mivel és hogyan tisztítsuk az Apple termékeink kijelzőit, például a Mac-et vagy az iPadet? - Szifon.com

Mondhatni egyértelmű dolognak tűnik az, hogy mivel, és hogyan tisztítsd a MacBook kijelzőjét vagy éppenséggel az iPadet, de korántsem olyan könnyű ez. Általában a kezdők egy opálos, félig-meddig tiszta kijelző kapnak, amit közel sem neveznénk jónak, de valójában tisztának sem. (Korábbi email váltáskor csatolt kép, amikor nem sikerült letörölni a gép kijelzőjét) Arról nem beszélve,…

Én csak rásercintek egy hegyeset a pulóver ujjára, oszt kész is van…! :laughing: :grin: :laughing:

Abszolút hasznos volt. :slightly_smiling_face:
BUÉK!

1 kedvelés

Atlagos megoldásom nekem is az :smiley: de van az a pont, amikor már… :smiley:

Szerintem: 2 db mikroszálas törlőkendő, egyiket langyos vízzel átitatni, kicsavarni, ezzel letörölni, majd a másikkal szárazra törölni. A tisztitószerek csak elkenik a koszt :slightly_smiling_face:
Ezt használom billentyűzet tisztításra is + itt kell még szoftveres billentyűzár is, pl. Little Fingers, ha M-procis gépet használsz :nerd_face:

Köszi az app tippet, én szimplán csak le szoktam zárni ilyenkor a gépet. :slight_smile:

bedobom ide a One Switch nevű menubar app-ot is. sok csuszkát kitehetsz egy lehulló menubar icon alá (keep awake, night switch, dark mode, stb.) és van benne egy, ami lezárja a billentyűzetet amikor tisztogatod.

Köszi, andrasss, a Little Fingers ingyé’ van :slightly_smiling_face:

https://www.dm.hu/profissimo-torlokendo-mikroszalas-premium-p4010355492227.html

Ez eddig a legjobb amit használtam.