MKBHD is tesztelte az új, M2 chipes MacBook Air modellt

Eredetileg itt jelent meg: MKBHD is tesztelte az új, M2 chipes MacBook Air modellt - Szifon.com

Marques Brownlee alias MKBHD is górcső alá vette az új, M2 chipes MacBook Air modellt, amelyről YouTube csatornáján osztotta meg tapasztalatait. A júniusban bejelentett laptop július 15-től vált elérhetővé a felhasználók számára. Nagy várakozás előzte meg az Apple új, passzív hűtéses gépének az érkezését, hiszen ahogy mi is írtunk róla, az M2 chipes MacBook Pro…

Jó, hogy mindenhol le van írva, hogy az 512-es verziót vegye mindenki, meg hogy az időtállóság miatt a 16GB-os verziót.

A 600K-s gép így “csak” 800K lesz. Persze fontoljuk meg, hogy innen már “csak” kevesebb mint 200K és megvan a 14-es pro.

Holott szerintem a többségnek maximálisan elég az alap is.

Azt gondolom, ha valaki értelmes kompromisszumot akar kötni és semmiképp nem elég az alap, akkor maximum az 512-es verzióra érdemes befizetni.

Nyilván a “pro” felhasználó pontosan tudja, hogy milyen szoftvereket használ, leteszteli, vagy megnézi azok viselkedését és tud döntést hozni.

Az m2-es verzió bejelentése előtt hivatalos helyről lehetett 350-ért M1-et venni. Az volt jó vétel.

Csak mint lehetséges opciókat írtam bele a cikkbe az említett gépeket. Nyilván mindenki a pénztárcája alapján dönti el, neki mi fér bele. Szerintem a 8 GB RAM a mai világban nagyon vékony, a tesztekben pedig kritizálták a 256 GB SSD modell sebességét, emiatt javasoltam a 16GB/512GB modellt. “Forrasztott” világ van almáéknál, így előre kell gondolkodni. Tudom, rengeteg pénz a 800k is, de 14" Pro esetében már van kártyaolvasó és HDMI port. Anno a négy USB-C aljzatos gépemhez nagyon sokat adtam ki adapterekre. Ha így számolom, már nem 200k a különbség. (peace és köszi, hogy olvasol bennünket)

1 kedvelés