Monese: Apple Pay-es euró bankkártya bárki számára! (5 euró ajándékba)

#108

mindent átállítottam, a régiót is angolra meg franciára, a moneseban is a régiót ami “optional”, és akkor is azt írja hogy lépjek kapcsolatba a kibocsátóval. nem tudom aktiválni.

#109

Akkor fel kell venni vele a kapcsolatot.

#110

Azoknak sem ajánlod akik már egy hónapja használják? Jó ember, most minden vérszívástól mentesen kérdezem, Te el szoktad olvasni amiket előtted írtak adott dologról? Csak kérdezem, mert azoknak sokaknak már sikerült és azonos eszközöket használat esetenként mint Te, ergo lehet türelmesebbnek kellene lenned és nem rögtön leszólni, mert neked nem sikerül vmi, ami sokaknak meg igen. Na ezen kellene kicsit elgondolkozni szvsz.

#111

tessék, tegnap történt valami, nem tudom mi, és idáig elengedett. azért fakadtam ki mert a f*szomon jön ki hogy az ilyen dolgok nálam sose működnek, aki meg nagy ívbe szarik rá azoknak meg igen.

#112

Siker! Sikerült hozzáadni . Műxik. Fizettem vele ott is tökéletes. Köszönöm .

#113

Sziasztok,

gondoltam én is belevágok a leírtak alapján. Kártya megjött, aktiváltam. Átváltottam a telefon beállításokban a régiót német, francia, british és mindvégig azt a hibaüzenetet dobja fel, hogy “kártyát nem tudja hozzáadni” lépjen kapcsolatba a banki kiszolgálóval.
Kapcsolatba is léptem emailen keresztül amire egy automatikus válasz jött, chat-en is beszéltem “andrea”-val aki annyit írt Magyarországban nem működik. Erre leírtam neki, hogy régióváltással hozzá tudom adni a kártyát a wallethez viszont nem fogadja el. Erre már nem jött válasz. Emiatt írtam megint a supportnak amire szintén nincs válasz.

1-2 napot várok ha semmi, törlöm az accountot tőlük, mást nem tudok tenni :).

#114

pontosan követted a cikkben leírtakat?

#115

nyugi, van megoldás, legalábbis nekem bejött…véletlenül blokkoltam a kártyámat, amit amúgy gond nélkül használok Apple Pay-el kb. egy hónapja, majd unblockoltam is de addigra kidobta a walletből s utána nemtudtam visszatenni…1-2 napig énis szentségeltem, support, stb. aztán az segített, hogy monese appon belül átkell állítani a personal details alatt az adress-t united kingdomra. és egy random, de valós postal code-ra és úgy működik.( telefon régió szintén UK)

2 Likes
#116

valamit változtattak amúgy a policy-n…az is lehet idővel megoldják hogy ne lehessen kicselezni

#117

Hello.
Nekem sem mukodott, a support mondta is, hogy vege a regioatallitasos trukknek. Viszont a botiska altal leirt trukk mukodik. Szoval van kiskapu, de a support nem fogja az orrotokra kotni.
Egyébként nekem sikerült a kártyámat nem csak a saját, de a párom más appleID-val rendelkező telefonjára is beregisztrálni. Ugyhogy most van egy közös, topupolható EUR alapu Apple Pay fizetoeszkozunk… Brillians… Amelyik magyar bank ezt nem vezeti be az egy idiota…

1 Like
Macrumors: Magyarországon és Luxemburgban is napokon belül elindulhat az Apple Pay!
#118

Így már sikerült, köszi! :). Kérdés emiatt nem üthetjük meg a bokánkat? Bár nekem a support korábban leírta, hogy ha hozzáadom a kártyát akkor tudom ott is használni ahol nem támogatott a szolgáltatás…

#119

hát annál nagyobb baj nem lehet szerintem…max egy idő után egyáltalán nem lesz használható az Apple Pay. de attól a kártya meg a többi szolgáltatás kell működjön. de nemhinném h letiltanák, vagy törölnék az felhasználókat vagy valami.bár azért nagy összeget nem tartanék ezen a számlámon :smiley:

#121

Sziasztok!
Nekem sem működik. Sem régió váltással se vpn , se nyelv váltás. A progiba fel se jön a pay hozzáadása, a wallet az utolsó lépés során elutasitja. Ennek jelenleg annyi. Bezárult a kiskapu :frowning:

#122

botiska módszere?

#124

Simán működik a app-on belüli cím átírással, több mint egy hete használom már. A költség lehet sok, de a havi kávéfogyasztást használva kicsit fun is, kicsit tanulságos is - hogyan működik, kell-e ez később nekem, a telefon melyik részét kell odatartani, stb. Ráadásul hétvégén az autóban maradt a tárcám moziba menet, úgyhogy nekem a use case meg is volt.
Várom az OTP-t :smile:

#125

nalad a pont, in-app eleg csak a countryt atirni nemetre, minden mas maradhat ugy ahogy, kartyat hozzaadod majd utana vissza lehet allitani ondemand a country hungaryra, akkor mar mindegy, ha a walletba benne van mukodni fog.

szuper! koszi

#126

Szigorítottak, most már nem elég az appon belül átírni a címet egy olyan országra amit támogatnak, figyelik a GPS lokációt is. Ezért letiltottam a helymegosztást és azon belül is a Monese appnál és a wallet appnál arra állítottam, hogy “soha” Így már hozzá tudtam adni és működik minden rendben :blush:

1 Like
#127

Változtattak igen, most már figyelik a gps alapú helyzetet is.

#128

Koszi a tippet!

#129