Monese: Apple Pay-es euró bankkártya bárki számára! (5 euró ajándékba)


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/02/23/monese-apple-pay-es-euro-bankkartya-barki-szamara-5-euro-ajandekba/

Manapság már nem olyan nehéz Apple Pay-t támogató külföldi bankkártyához jutni, bár lépten-nyomon trükköket kell alkalmazni. Korábban már volt szó a Boonról itt a Szifon.com-on, illetve mi előszeretettel használjuk a Monzo-t is. A Monese az utóbbihoz hasonlít, azonban a kártyát kérdés nélkül kiszállítják magyarországi címre, amit aztán aktiválhatunk az Apple Pay-hez! A Monese egy brit…


#2

Vagy te kapsz ajandekba 5 eurot mindenki utan aki a kododdal regisztral…
Amugy semmi ertelme dupla atvaltas, bohockodni jó.


#3

Sajnálod tőlem mi? :smiley:


#4

Dehogyis :). Meg 10-et se sajnalnek :slight_smile:


#5

Ezzel a módszerrel lehet használni a boltokban az NFC-s fizetést vagy mire jó ez?


#6

Az Apple Pay használatához ilyen terminál kell. Nyilvan a legtöbb helyen hazánkban mar, működik, de:


#7

Mit jelent pontosan, hogy In-app-top-ups: Fees vary?


#8

Gondolom azt jelenti, hogy ha minel tobb penzt toltesz ra annal dragabb ugye az eseti koltseg a penzhez viszonyitva. De mielott feltoltod lathatod mennyit von majd le, ahogy a cikkben a screenshoton is.


#9

Akkor, mivel HUF számláról utalsz történik egy HUF->EUR konverzió, majd ők is lecsippentenek valamennyit, mikor Magyarországon fizetsz vele, akkor pedig lesz egy EUR->HUF átváltás.

Ezt a kártyát nagyon megéri használni :slight_smile:


#10

Mivel kulfoldi bank es kulfoldi kartya, ezert mint mindenhol itt is vannak plusz koltsegeid, de a cikkben kitertem arra, hogy ha hosszabb tavon, komolyabban erdekel ez, akkor megeri elofizetni.


#11

Illett volna megemlíteni a cikkben a pontos járulékos költségeket: Ha forintos kártyáról töltőd fel, akkor 1-2 százalékkal húz le a bankod a konverziónál, amire rájön a Monese 0,35 százalékos felöltési díja, plusz a 2 százalékos sápjuk amikor euróról vagy fontról visszaváltják neked forintba, mert hogy itthon nem sok helyen lehet euróval vagy fonttal fizetni. Kérdés, hogy kinek éri meg 4-5 százalékkal többet kifizetni bármiért csak azért, hogy Apple Payt használhasson? Nekem biztosan nem.


#12

Mikor regisztralsz elfogadod a starter packet ahol egyertelmuen latod a koltseget, igy ebbe nyilvan nem megyek bele, mindenki latja, tud kalkulalni megeri-e neki. Ha nem tetszik, nem viszed vegig, a starter-nel pedig nem is fizetsz elore semmit.


#13

Haha, nem megyek bele… Vagy teljes körűen írsz egy cikket, vagy kiírod, hogy szponzorált hirdetés. Szerintem. Ez a kaphatsz Applepay-t de nem mondom meg mennyiért, ez szerintem gáz. Mindenesetre regisztráljatok, hogy én kapjak utánatok.


#14

Eddig is igy irtam Apple Pay cikkeket, mindig irtam egy peldat, de mindenki kitudja sakkozni mi eri meg neki. Mi a Monzo-t hasznaljuk, az sincs ingyen, de irtam is a cikk elejen, de ne menjunk ebbe bele valoban.


#15

Nem az a baj, hogy írsz-e cikket. Az a baj, hogy szándékosan hallgatod el a negatívumokat, töltse csak le az egyszeri user, pedig ha már vetted a fáradságot, hogy írsz egy cikket, amiből reklám meg bevétel van, akkor azt a 3 adatot beírhatnád, ez nem a fórum, ahol a bunkó beböfögi, hogy guglizd ki… Legalábbis remélem…
Ha leírod teljeskörűen, akkor el tudja dönteni, kell-e neki. Így nem

SZERK: mindenki látja, mikor regisztrál, de ha már cikket írsz róla, szóljon is valamiről a cikk, nem? Tehát az infót tartalmazza, és ne üres legyen hogy itt a link, derítsd ki ami érdekel…


#16

Ott van regisztralas kozben az osszes opcio, ott van az oldalon is, ertem mit mondasz, de ezt mindenki sajat maga donti el, latja mikor regisztral. En direkt nem adok penzugyi tanacsokat, tobbek kozott nem is ertek hozza!

Elfogadom az ervelesedet, legkozelebb berakok egy screenshotot akkor.


#17

Én elolvastam a cikket és a hozzászólásokat is. Lehet, hogy hülye vagyok de még mindig nem értem, hogy ezzel mikor járok jól, mikor éri meg? Valaki egy rövid példában leírná nekem?


#18

Nektek ki kell irni kulon hogy egy kulfoldi EUR prepaid kartya hasznalata plusz koltsegekkel jar? :laughing:


#19

Itt van leírva, nem tudom mi a LÓF@… akartok még vazze!!!
Tisztára olyan érzésem van ezzel mint amikor anno a Tré behozta az iphone csere programot, ott is legtöbben elolvasták a felette max 2-vel kommentet és a linkelteket sem, majd kérdezgettek tömérdek olyant ami kicsit feljebb le volt írva, ki volt részletesen tárgyalva és marhára olyan volt mint egy dyslexiás gyűlés adott cikknél, pedig ott aztán minden le volt írva és szájbarágósan, DE MINEK???
Ja és lehet menni az éppen aktuális pártotok vezéréhet (nézd meg milyen színű sapka van rajtad a tükörben) hogy kezdjék el bevezetni itthon is az eurot, vagy nézz rá a bankkártyádra és ott olvashatod melyik bank a kibocsájtója, majd betipegsz és felteszed nekik a kérdést miért is nincsen nekik az applepay-re szerződésük, ami amugy még jogos is lenne így 2019-ben, hogy valamelyik felébredjen végre, hogy van sok apple felhasználójuk is az ügyfelek között, bár a tapasztalat az ilyen téren, hogy pénzt tudnak csinálni sokan, ám ezek között sokan még az icloudra is rácsodálkoznak, mi is az és ez szomorú.


#20

És mennyi a prémium havi költsége, okoska?