Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója

Eredetileg itt jelent meg: Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója - Szifon.com

A Muzix és a Szifon.com csapata minden évben keres közösen 1db olyan terméket, amit kizárólag nektek, iPhone-osoknak ajánlunk. Itt kifejezetten odafigyelünk arra, hogy az adott termék az iOS-szel kompatibilis legyen, különleges árral rendelkezzen és megkapja tőletek is az 5 csillagot! Idén egy vezetékes, de Lightning-csatlakozós fülhallgatót vettünk górcső alá, és a cél az volt, hogy egy…

Kár hogy nem lesz sokáig Lightning. Az ár, érték, teljesítmény az elképesztő! Igaz én a tavai cikknél megvettem a Lotoo PAW S1-et az Ultrasone 880 fülessel. (Mint utólag kiderült a gyár itt van mellettünk nem sokkal Bayernban. ) Nagyon jó kombináció, és választás volt. Egy új kapu nyílt ki előttem. Ez is jó cikk bár azt hittem hosszabban fogsz áradozni a hangról. Nagyon jó lenne ha be lehetne linkelni azokat a dalokat amiket hallgattál rajta. Nekem is van egy fülhallgató összehasonlító lejátszási listám. Szívesen bővíteném vagy követném a tiédet! Köszönöm mások nevében is ha elgondolkozol ezen!

1 kedvelés

Senki sem tudja, meddig lesz Lightning, ráadásul még az iPhone 6-ot is támogatja az Apple nem is tudom hány éves készülék és Lightning csatlakozós. Ergó ez jelen esetben teljesen irreleváns.

Hát figy 15k alatt nem tudok áradozni a hangokról, mert egy átlagon felüli de mainstream hangot kapsz, nem egy Ultrasone, ahol a hangra volt kihegyezve a füles. Amit te hallgatsz az a páros eléggé jó, nem tudok most hirtelen jobbat mondani.

Csinálok majd egy listát :), adom hogy egymásnak is adjunk tippeket! :slight_smile:

1 kedvelés

Engem az érdekelne, hogy van-e hallható különbség ear/airpodshoz képest, ha az ember nem hi-res audiot/podcastet hallgat?

Nyilván az earpodszhoz képest ég és föld, az AirPods-hoz képest pedig hasonló hangja van, picit több méllyel, kevesebb magasaggal, mert in-ear. Viszont árban veri.

1 kedvelés

tuti, hogy van ebben “24Bit/48kHz felbontásra képes DAC”? több oldalon néztem, de sehol sem említik…

Szia,tuti!