Nagyobb felbontása lehet az Apple Watch Series 4-nek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/07/nagyobb-felbontasa-lehet-az-apple-watch-series-4-nek/

Természetesen a nagyobb kijelző mellé nagyobb felbontásra is számíthatunk az új Apple Watch-nál. Az eddigi források szerint a 312 x 390 pixelről növekszik majd 384 x 480 pixelre, ami azért jóval nagyobb méretet jelent. Alapjában véve az óra mérete érdemben nem nő, és a szíjak és kiegészítők továbbra is kompatibilisek lesznek majd vele, tehát az Apple…

Engem is az LTE képesség motivál(na). Addig bármi mást meg tudok oldani (SIM nélküli iPhone + telefon) kombóval.

Nem igazán érdekel egyik óra sem… Nekem a Mi Fit tudása bőven kiszolgál! Ráadásul 2 hétig bírja szuflával… Ha hívnak, a Mi Fit rezeg, ha sms-t kapok szintúgy, ébresztéskor is rezeg… Lépést is számol meg pulzust is mér de ami a legjobb, alvásellemzés is van benne… Mindez csupán 10e ft… Gondolom az Apple Watch pontosabb, de sokkal drágább is!

Nekem sem jön be egyik óra sem. Most cseréltem le az enyémet egy lényeges egyszerűbbre és teljesen egyetértek az előttem szólóval. Ha szép lenne az apple watch, ami tudom szubjektív dolog, mondjuk nem lenne ilyen kicsi, ami a férfi kezén, hát minimum fura, kerek lenne és legalább 47mm biztosan más lenne a véleményem.

Én alig várom, hogy megjelenjen. Ez lesz az első watchom.