Nagyobb kijelzőt kaphat az Apple Watch Series 4

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/17/nagyobb-kijelzot-kaphat-az-apple-watch-series-4/

Ming-Chi Kuo elemzőt már nem kell bemutatnunk, egy új Apple termék megjelenése előtt az ő “jóslatai” nem maradhatnak ki a pletykák sorából. Nincs ez másképp most sem, ezúttal az Apple Watch Series 4-ről vannak érdekes információi, illetve más szakértők is osztottak meg róla érdekes látványterveket, erről írt az iDownloadBlog. Kuo szerint 15%-kal nagyobb kijelzővel bírhat…

jol hangzik, foleg ha vekonyabb is lenne (series 0),
de kör alaku nem lesz, az is vmi
:watch:

Neked milyen van most? Szerintem vékonyabb nem lesz, kör is eléggé kizárt. Csak a szíjakat támogassák továbbra is! :smiley:

Ha így lenne ennek nagyon örülnék, mármint a szíj kompatibilításnak (tovább maradnak használhatók a jelenlegi szíjak)…
Az S0-t addig úgysem cserélem le míg működik, és az akkuja is kielégítő, így kicsivel több mint 3 évesen (~1100 ciklussal az akkujában) ebben a pillanatban 65%-on van, reggel 6:30-kor vettem le a töltőről.

A kijelzőméret másodlagos nekem, amire használom arra elég a jelenlegi is.

Menjen el három napig, hogy ne kelljen minden nap tölteni. Series 3 mennyit bír? mert a 0 az egy napos idejével nagyon kevés. Series 4 nagyobb kijelzővel elég jól nézne ki. Meglátjuk mit művelnek majd akkumulátor terén.

Minden este felrakom töltőre, nyilván nem órában alszom. Minek menjen el 3 napot? Meg kb 30p alatt 50%-ot tölt, bőven elég. Amúgy a series 3 olyan 2 napot megy el.

series 2 :watch:
(na igy mar 20 karakter)

Ez a kocka ez mi akar lenni? Mert nem igazán ismeri fel az oldal.

Majdnem minden este órában alszom és azért menjen el három napot, mert elég unalmas 4-5 dolgot folyton tölteni.

Miért? Engem rohadtul zavarna, hogy rajta van a kezemen. Meg minek is? Nincs benne hivatalos alvás támogatás sem, meg éjjel bármibe beleakadhat stb… Mondjuk lehet én vagyok rossz alvó.

A pulzust követem ahhoz muszáj. Annyira amúgy nem zavaró meg lehet szokni. Elakadni meg miben? nem tépi le a fülem :slight_smile:

én pl mindig párna alá tolom a kezemet :smiley: Amúgy igen a pulzus követés nem árt, ha az embernek esetleg olyan betegsége van vagy hajlamossága.

hu… iphoneon irtam be… nem tudom :cry:

En erre a korabbi orakat hasznalom. Teljesen kenyelmes, miota tobbet is ossze lehet parositani a telefonnal. Raadasul igy a ket oranak lehet teljesen eltero konfiguracioja. Pl. az ejszakai oran ki van kapcsolva a rezges, a csorges, az is, hogy csuklo mozdulatokra bekapcsoljon a kijelzo.

1 kedvelés

Nekem a Series 3 simán elszokott menni 3 napot, bár még csak januári, remélem sokáig így teljesít majd :smile:

1 kedvelés

Talán sokan akarnak majd cserélni, talán jól leesik a régebbieknek az ára, így talán bevállalok egy 3ast. Várom. Kíváncsi lennék mennyi lesz a mo.i ára.