Nagyon ritka lenne ez a félrecsúszott alma logós iPhone 11 Pro?

Eredetileg itt jelent meg: Nagyon ritka lenne ez a félrecsúszott alma logós iPhone 11 Pro? - Szifon.com

Twitteren osztotta meg az @ArchiveInternal fiók az alábbi iPhone 11 Pro fotóját, ami a megszokottól egy kicsit eltérő darab. Az teszi különlegessé ezt a telefont, hogy a hátlapján az alma logó kicsit elcsúszott, ami jelentősen felvitte az értékét. Furcsa világban élünk, hogy egy selejt ekkora értéket képvisel! Így szólt az eredeti csiripelés: A misprint iPhone…

Áhh, ez smafu,

egy félrecsúszott alma logós 11 Pro IOS 14.5-tel, na az lenne ritka!

Miért lehet mindegyiken ha a gazdája felteszi a beta-t.

Ha ha! az emberek egy részének az se tűnne föl szerintem hogyha fordítva lenne rajta az alma. Biztos hogy sokkal több ilyen van a piacon mint gondoljuk. Az egy szomorú jövőt vetít előre. Hogy az Apple már a selejtet is eladja. Lásd M1 processzor.

Én egy kétoldalon harapottat adtam el a minap 54.000$-ért.

Nem értem miért csodálkoztok. A hibás, selejtes: ritkaság.
Nem kell messzire menni: bélyeggyűjtés. Az 1930-40 körüli időszakból származik a két legdrágább magyar bélyegritkaság, ma egyiket sem lehet két milla alatt megkapni, mindkettő “selejt”; az egyikre “elfelejtettek” egy feliratot rányomni, a másik úgy készült, hogy a bélyeg ívet kétszer kellett a nyomtatóba betenni, de tévedésből fejjel lefelé került be, így a nyomat fordítva van. Mindkettőből száz darabnak kellene lennie, de csak 20-30 ismert, összesen 100-200000 darabból.
Ha az említett iPhone11Pro valódi, márpedig milliós nagyságrenben készítve simán belefér 1-1 hiba, akkor még olcsó is volt
Szóval vannak akik a gyári hibás cuccokért vagyonokat képesek fizetni, hát tegyék, csak legyen biztos, hogy nem kamu hibás. Szerintem egy ilyen teló sokkal jobb értékesebb, mint egy arannyal brillel kirakott cucc; az csak arra jó, hogy villoghass vele ez viszont a szerencsén múlik, hogy kié lesz - először, ráadásul az valószínűleg használni is fogja. A második már valószínűleg csak mutogatni

Szerintem ez egy hamisítvány, igazából el se tudom képzelni, hogy hogyan tud egyáltalán a logo így félre menni. Más hibákat el tudok képzelni, de ez azért elég abszurd szerintem.

Mi is a baj az M1-es procival?

Na igen, ha meg így félremegy akkor azt teszi elég sok darabon gondolom mert valami tönkrement és azért, azokat meg ha kibökik szemétre teszik, ha nem akkor meg sok lesz belöle és azért sem ér sokat, szvsz.

Biztos feltűnne nekik!
Tok mánia van! Mindenki páncélban hordja a telefonjaikat. Elől-hátul üveg fóliával!
Aki ilyen kényes és elfelejtkezik arról, hogy ez csak egy telefon/használati tárgy az rögtön kiszúrja a legapróbb eltéréseket is, ha más nem arról, hogy a “lyukas” tokban nem látszik az alma! :smile:

Amúgy értem, hogy az eladáskor jó pont, hogy szinte új állapotban van, de én nem másnak vigyázok a telefonomra. Ez az enyém! Ha lelakom-lelakom ha összetörik megcsináltatom MAGAMNAK. Egyiket sem adtam még el mind itt van a dobozában… :slight_smile:

A logóhoz. Évek óta azt vártam mikor fog diszkréten világítani a hátulján! Ez pöpec lenne. Bár aki páncélszekrényben hordja az tuti azért akadna ki, hogy feleslegesen meríti a telefont! :smiley:

Eladják a selejtet. Benne van a MacBook air be. 128gb.

Ha selejt kell veszek valami olcsó androidosat. Olyan 30 40 000 Ft-os árfekvésben. Ott már biztos vannak gyöngyszemek.

tudomásom szerint minden más gyártó is ugyanezt csinálja, egyszerűen annyira kis méretekben dolgoznak már az előállítási folyamatok, hogy ez előfordul. az ilyen darabokat pedig alacsonyabb specifikációval értékesítik, a nem tökéletesen működő részek pedig eleve kikapcsolt állapotúak az adott chipben, így téged semmiben sem érint negatívan.

kiindulva abból, hogy eleve milyen időigényes és így milyen drága a gyártás, így igazából az alacsonyabb specifikációnak még megfelelő chipek kidobása szó szerint pénzkidobás lenne. a gond szerintem ezzel akkor lenne, ha normál chip lenne titokban selejtes, itt ez inkább gyártásilag alulspecifikált.