Nagyobb helyzet, hogy a Series 3 órák random szituációban napi szinten 4x - 5x újraindulnak, természetesen utána zárolva maradnak így semmi sem működik tovább.
megpróbáltad már visszaállítani az órát alaphelyzetbe, majd új óraként párosítani, tehát nem állítani rá vissza biztonsági mentést? Beállítások, Általános, Alaphelyzetbe állítás.
Igen, és a frissítéshez is így kellett tennem, mert “nem volt elég üres hely”. Pedig semmi sincs rászinkronizálva sem alklmazás, sem fotó, sem zene. Megpróbáltam, hogy nem animált a számlap, de akkor is újraindult.
és milyen alkalmazásokat töltöttél le rá?
Semmit, abszolut gyáriba van. Az edzés programot használom naponta, a Légzés appal szoktam relaxálni, és időnként a párom “vérnyomását” mérjük. És a Siri számlap van bekapcsolva mert a naptárt napközben többször nézem… az alvás figyelőt beállítottam, de mindig este rakom töltőre így nem használtam még.
ebben az esetben a Watch app Általános, Diagnosztikai naplók opciója alatt talán látni lehet valami olyan naplófájlt, amiből kiderülhet, mi okozza.
Köszi a tanácsot, bár van ismeretem programozásból, de nem mond semmit a Log fájl tartalma. Ha megint újraindul újból megnézem! Hátha. Egyébként a neten sokan panaszkodnak pont ezzel a szériával.
ezt a kérdést itt lezárom, mert közben lett belőle cikk: