Naponta többször újraindul watchOS 7-tel a Series 3-as órám

Nagyobb helyzet, hogy a Series 3 órák random szituációban napi szinten 4x - 5x újraindulnak, természetesen utána zárolva maradnak így semmi sem működik tovább. :unamused:

megpróbáltad már visszaállítani az órát alaphelyzetbe, majd új óraként párosítani, tehát nem állítani rá vissza biztonsági mentést? Beállítások, Általános, Alaphelyzetbe állítás.

Igen, és a frissítéshez is így kellett tennem, mert “nem volt elég üres hely”. Pedig semmi sincs rászinkronizálva sem alklmazás, sem fotó, sem zene. :pensive: Megpróbáltam, hogy nem animált a számlap, de akkor is újraindult.

és milyen alkalmazásokat töltöttél le rá?

Semmit, abszolut gyáriba van. Az edzés programot használom naponta, a Légzés appal szoktam relaxálni, és időnként a párom “vérnyomását” mérjük. És a Siri számlap van bekapcsolva mert a naptárt napközben többször nézem… az alvás figyelőt beállítottam, de mindig este rakom töltőre így nem használtam még.

ebben az esetben a Watch app Általános, Diagnosztikai naplók opciója alatt talán látni lehet valami olyan naplófájlt, amiből kiderülhet, mi okozza.

Köszi a tanácsot, bár van ismeretem programozásból, de nem mond semmit a Log fájl tartalma. Ha megint újraindul újból megnézem! Hátha. Egyébként a neten sokan panaszkodnak pont ezzel a szériával.

ezt a kérdést itt lezárom, mert közben lett belőle cikk: