Nem csak iPhone 13-ról, de az iPhone 14-ről és az iPhone 15-ről is érkeztek pletykák

Eredetileg itt jelent meg: Nem csak iPhone 13-ról, de az iPhone 14-ről és az iPhone 15-ről is érkeztek pletykák - Szifon.com

Az elmúlt héten felbukkant jó pár pletyka, és így már nem csak az idén szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone-ról, hanem a jövő évi iPhone-ról, és ha ez nem lenne elég, még az Apple 2023-as telefonjáról is kaptunk információmorzsákat. Ha minden igaz, idén kisebb szenzorszigetet kap az iPhone 13, jövőre durván jobb kamerákat kap majd az iPhone…

az iPhone 15 lesz az igazi durranás, ha tényleg minden a kijelzőbe lesz integrálva. nálam legalábbis instant befutó leszek. éppen SE 2020-ra váltok, addig meg simán kihúzza, mire arra váltani fogok. :sunglasses:

Remélem ez nem jön be neki!!!

2 kedvelés

Nekem semmi bajom a szenzorszigettel. Ha nem lesz talán még hiányozni is fog :smiley:

“ így még az is elképzelhető, hogy az akkumulátor százaléka mellett az óra is visszatér az állapotsorra!”
Az óra most is jelen van csak bal oldalt. :slight_smile:

Mint minden évben, idén is kisebb lesz a notch a jólértesültek szerint :smiley: Ahányszor kisebb lett, már nem is kéne lennie.

1 kedvelés

Szerkesztőnk valószínűleg elfelejtette, hogy valaha az ébresztőóra ikonja is ott volt a státuszsávon és ezért próbálta egyszerűsíteni így :slight_smile:

Ah, az a vilag legjobb dolga, hogy nem latszik. Amig latszott, nem hasznalhattam ismetlodo ebresztest pl. minden hetkoznapi beallitassal, mert agyfaszt kaptam az napkozben ott levo ebreszto ikontol. Kb. minden odapillantasnal azt hittem, hogy van beallitva egy ebreszto es meg fog szolalni 5-10-20-30 perc mulva, ezert kb mindeig bementem megnezni, hogy milyen ebreszto ez, ugyhogy ezt elkerulendo, minden este bekapcsoltam az ebresztot… Most, hogy 3 eve nem latszik ez, ujra tudok ismetlodo ebresztest hasznalni.

Ezt én is nagyon remélem… ilyen jó telefonom eddig sose volt!!! Ha 2 év múlva lejár majd az applecare+, szeretném az akkori minire cserélni!

1 kedvelés

mellényúltam. de orvosoltuk közben. :slight_smile:

1 kedvelés