Nem csatlakozik automatikusan az AirPods 2

sziasztok
az airpodsot behelyezem a fulembe, es nem valt at az iphone, hanem nekem kell atallitani a vezerlokozpontban. ez mitol van?

A pittyenő hangot hallod amikor beteszed a füledbe? Mert én elég sokszor úgy szoktam járni, hogy még azt se csinálja és többször be kell tennem, mire eltalálom a “pozíciót”. Elég idegesítő. :smiley: Ha hallassz pittyenést csak nem vált át, akkor talán próbáld meg ezt, hogy kiveszed és újra berakod, akár többször is.

igen pittyen, de nem valt at, vagy ha at is valt akkor random vissza valt a hangszorora kis ido múlva

Akkor erre majd jön valaki tőlem okosabb, mert valami komolyabb probléma lehet. :slight_smile: Gondolom a fül érzékelése és ilyesmi be van kapcsolva.

Kikapcsoltad az adott eszkoznel az automata valtas funkciot? Nem hasznaltad kozben masik eszkozzel? Ha racsatlakozol pl. a telefonra, akkor a Settings-en belul megjeleno Airpods menupontban tudod allitani, hogy csatalakozzon automatan, vagy csak akkor, ha ezzel hasznaltad utoljara.

nekem nincs olyan opció a beallitasai kozott. valoszinuleg azert mert nincs masik eszkoz amihez tarsitva lenne az airpods. szoval kizart hogy masik telora megy at

Nincs semmilyen masik eszkozod? Sehol mashol nem vagy belepve az iCloudba? Soha nem hasznalta masik eszkoz a fulesed? Milyen iOS verziod van? Tuti jo helyen nezted? :slight_smile:

nincs semilyen mas eszkozom… a legrisebb OS van mind az iPhone-on, mind a Watch-on is.
es jo helyen nezem :slight_smile:

A Watch is masik eszkoz :slight_smile: Milyen modellszamot ir alul?