Nem fér ki a sorozatszám az iPhone SE-n

Az apple a saját alkalmazását sem ellenőrzi.
Pl. próbáljátok a beállításokban a kiolvasni a sorozatszámot, vagy a többi számot SE-n.
Kilóg a képernyőről. Gondolnánk, hogy sebaj, majd fektetve.
Arra meg nem reagál. Szóval ez az apple-nek sem megy!

Itt mi a hiba? Nekem normalisan kifer 4" kijelzon. Ha novelem a szovegmeretet, akkor nem, de mivel nincs helye, igy ez teljesen normalis. Ha kell a szam kirakod vagolapra es beilleszted oda, ahova be akarod irni.

nagyon egyszerű, vegyél fel róla hibajegyet:

A vágólapos megoldást ismerem. De ez szerinted normális? Szerintem nem az. Talán a saját programozóik vagy azok akik tesztelik/átveszik a munkájukat nem ismerik a fektetett képernyő vagy a görgetés lehetőségét? Szerintem ez szégyen. Hibajegy…több fő verzióval ezelőtt megtörtént. Ettől sokkal komolyabb dolgok miatt is. Szóban és írásban is. Nem foglalkoznak velük amíg nem reklamálnak miattuk elegendően sokan. Én ezeket mostanra már másokra hagyom.

Ez egyszeru tablazat, ahol minden cellaban baloldalon van a “leiras”, jobb oldalon epdig az “ertek”. Ha noveled a betumeretet, a rendszer teljesen magatol pontozni fog (normal betumeretben kifer minden). Ez igy tokeletes ahogyan van szerintem.

én ilyenkor minden egyes új verzió megjelenése után beírom nekik válaszként, hogy még mindig hibás.

Felteszem mert jó a szemed. Nem véletlenül találták ki a növelhető betűméretet. De ahogy az apple-t ismerem, ha sokan reklamálnak, a helyett, hogy minden programjuk normálisan támogatná (ami nekik sok munka lenne) inkább kikapcsolják a lehetőséget. Majd a felhasználó a mínuszokban szemüveget hord az utcán és törölgeti róla a ráfagyott párát ha látni akar valamit.

A betumeret valtoztatasnal elofordulhat, hogy valami nem fog kiferni. Ez teljesen termeszetes. Ha noveled a betumerett egy weboldalon, ott is bele fogsz futni ilyesmibe.

Igen, ez sikerült már néhányszor. Pl. azért kellett ideiglenesen nagyobb felbontású monitor, mert kilógott a képről egy program telepítésekor a feltételek elfogadásánál az OK/ Mégsem gomb. :slight_smile: De nehogy már a felhasználó legyen a hibás.