Nem hívható fel az Apple Támogatás a Telekom hálózatából

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/10/nem-hivhato-fel-az-apple-tamogatas-a-telekom-halozatabol/

Egyik olvasónkkal való üzenetváltás során futottunk bele abba a hibába, hogy a Telekom hálózatából egyszerűen nem lehet felhívni az Apple Támogatás ingyenes telefonszámát, függetlenül attól, hogy azt a mobilhálózatukból, vagy a telekomos, otthoni telefonunkról próbáljuk. Telenor illetve Vodafone előfizetéssel mi nem tapasztaljuk ezt a hibát, ezekkel nekünk gond nélkül kicsörög, ha felhívjuk a 06 80…

Telekom -> Nálam megy.

VoLTE-n és VoWiFi-n nem megy Telekomnál. 2G-n, 3G-n megy.

telekom nem megy (mondjuk semmit értelme egyébként sem hívni őket :D)

1 kedvelés

Nekem megy telekomról, mondjuk tényleg semmi értelme. Múltkor eSIM gondom volt, azt a segítséget kaptam, hogy “de érdekes hiba, ilyet nem tapasztaltunk még… hát az eSIM még csak egy kísérlet nem biztos hogy jól működik. Segíthetünk még valamiben?” Ezért kár hívni.

1 kedvelés

Telekom nálam is megy

Már nekem is működik!

Eddig én bármiért hívtam őket, Watch, iPhone vagy MacBook probléma miatt, mindig csak annyit mondtak, nyomjak egy visszaállítást az megoldja a problémákat… ja vagy nem, tegnap óta nekem a Watchon nem tölti be a zenéket, Macen Apple Music kilépett majd nagy nehezen beengedett, ma jeleztem ezt a problémát, azt mondták tegnap volt valami hiba a szerverekkel amik már javítva vannak… képernyőmegosztással a telefonomon kérték, hogy párosítsam újra az órát, nem ment ugyan úgy, majd nyomjak egy resetet a telefonon, utána is ugyan az a hiba, válasz, tesztelgessem hétvégén, mert lehet még mindig nem lett teljesen megoldva a probléma. Ha hétfőn sincs minden rendben, akkor telefonáljak újra… Nem is csodálkozom, Apple-nél a fejekben valami most nincs rendben, applecom -ról vettem a telefont, cserés lett, küldtek egy bontatlan új készüléket, a “hibás” termék visszament, új megjött majd pár napra rá a telefon árát is visszaküldték, jeleztem, azóta sem kell a pénzük, ergo van egy új telefonom ingyen.