Nézd magyar kommentárral a mai keynote-ot!

Eredetileg itt jelent meg: Nézd magyar kommentárral a mai keynote-ot! - Szifon.com

Nézd a ma esti keynote-ot magyar kommentárral a We Love Apple-lel közösen!

100k-val dragabb az air ugy, hogy sokkal rosszabb a 17-nel, 1 kamera, kevesebb akksi stb…
Mekkora gaz mar, ki a tokom fogja megvenni? Jah senki…

Ha nem kell a foto akkor kimondottan jobb vetel a sima 17-nel.

Soroljal mar fel elonyoket mert nem latok.
Hatranya tobb van…

1 kedvelés

Viszont mutatosabb es izgalmasabb kinezetu mint egy iphone 17, es ez manapsag nem utolso amikor a telefonok tudasa mar halal unalmas sokaknak. A lenyeget ez is tudja.

Ez az iphone 17 pro alu unibody ez nagyon olcsonak hat nekem egy korabbi titan pro mellett.

1 kedvelés

Nem lattam a keynote-ot, de szeretnem megkerdezni, milyen (ertelemes, nem marketing bullshit) magyarazattal szolgaltak a lenyegesen olcsobb anyaghasznalat melletti dragulasra?
Woww jobb lett rajta az apple intelligence (amugy is egy pattintott kodarab a tobbi AI-hoz kepest, meg akkor is ha mukodik), ami nalunk nem is használhato, de azert foglal 6.5GB tarhelyet a keszuleken?

A magam reszerol tobbekkozt az anyaghasznalat miatt is, nyugodt szivvel megmaradok a 15pro-nal. A 17pro (nekem) semmivel sem nyujt tobbet, az airt meg hagyjuk is inkabb, bizonyos korokben jo lesz majd farokmeregetos keszuleknek.
Nagyjabol es egeszeben maradt az evek ota tarto zero innovacio.

Azt mondtak, hogy jobb hovezeto az aluminium es konnyebb. A wikipedia szerint, a titanium 4.502 g/cm3 surusegu es 21.9 W/mK hovezeto, mig ugyonezen Wiki szeirnt, az aluminium, 2.699 g/cm3 surusegu 237 W/mK hoveteokepessegu. Tehat, ha kivezeti a keretre a CPU homersekletet (amire iPhone 15 Pro Max alapjan qrvara nagy szukseg van), akkor joval jobb hoelvezeto kepesseggel bir. Szoval, jelentosen jobb lesz a telefon hutese.

Azt pl. en siman elhiszem, hogy az 1 darab aluminiumbol kimart keret+vaz (unibody ugye) masszivabb lehet, mint a korabbi alu vazra ragasztott titanium keret kombo. Mert a 15 Pro-nal csak a keret volt titanium.

Szerintem egyebkent, az embereket ez nem erdekli. Par evente upgradelgetve, volt alu testu iphoneod, majd muanyagra upgradeltel, amit az acel valtott, ami utan jott az aluminium, majd ujra az acel, kesobb a titanium, most pedig ujra az alu.

A notebookoknal is le lett cserelve a titanium aluminiumra.