Nézd meg videókon, hogy hogyan működik a Mac-en az iPhone tükrözése, illetve a SharePlay a távoli vezérléssel

Eredetileg itt jelent meg: Nézd meg videókon, hogy hogyan működik a Mac-en az iPhone tükrözése, illetve a SharePlay a távoli vezérléssel - Szifon.com

Őszinte leszek, én sosem frissítek azonnal az új macOS rendszerekre, mert számomra jóformán semmi újat nem hoz maga a rendszer évek óta, legalábbis felhasználói oldalról. Ezért aztán a béta macOS szoftverekre pláne nem szoktam frissíteni, és még a véglegesre is fél vagy akár 1 évvel később szoktam rászánni magam, hogy frissítsek. Szerintem az Apple az…

Ez az egyetlen dolog, amire kíváncsi lennék az új rendszeren, de EU-ban pont nem fog működni…

igazából fog menni, ha megfelelő Apple ID-val vagy bejelentkezve az App Store-ban. nyilván egyszerűbb lenne, ha magyar ID-val is menne, de egyelőre ez van.

Totál nem életszerű, hogy US és EU id közt váltogassak minden egyes appletöltésnél.

ha ingyenes appokról van szó, akkor teljesen mindegy, melyikkel töltöd le, azokat alapértelmezetten letöltheted az amerikaival is – ez alól maximum az adott régiókra elérhető, más régiós app (például HBO) lehet esetleg probléma. a fizetősnél már nyilván nem mindegy, de jelenleg ez a módja ennek.

Azért olyan sok appot nem töltesz le a gépre, de egyetértek viszont én bevállalom mert nekem ez a funkció kell.

Azért nagyon nem mindegy, hogy később a purcashe historydat 1 vagy 2 helyen vadászod, ha vissza akarsz keresni egy appot. Teljesen nonszensz ez a screen sharing limitáció az Apple részéről.

Telóra viszont igen.

szerintem mindegy, mert az összes fizetős appod a magyar ID-n lesz, ingyenest meg bármelyikkel letöltheted ingyen.